Μηχανιώνα: Ο Γιώργος Τσαμασλής στην επιχείρηση του Στέλιου Σαραφίδη

Μηχανιώνα: Ο Γιώργος Τσαμασλής στην επιχείρηση του Στέλιου Σαραφίδη

Την επιχείρηση του Στέλιου Σαραφίδη στη Μηχανιώνα, επισκέφθηκε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Πρόκειται για έναν όμιλο συνεχώς αναπτυσσόμενο, δημιούργημα του κ. Σαραφίδη ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει πρώτο όμομα στον τομέα του.

Η επίσκεψη του δημάρχου στέλνει μήνυμα επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

«Ειλικρινά, όλοι στον Δήμο Θερμαϊκού πιστεύουμε ότι αξίζει να δώσουμε Πολλά συγχαρητήρια στην επιχείρηση Στέλιου Σαραφιδη που κατάφερε να εκσυγχρονίσει και να αυξήσει των κύκλο εργασιών της, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία,δίνοντας ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας στους ανθρώπους της περιοχής μας.

Κατά την σημερινή μου επίσκεψη στην νέα μονάδα, ήθελα να συγχαρώ τον κ Σαραφιδη και τους συνεργάτες του που διακρίθηκαν ιδιαίτερα, σε τομείς που εμείς στον Δήμο θεωρούμε πως είναι οι πλέον κρίσιμοι για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου. Εξωστρέφεια. Περιβάλλον. Καινοτομία. Έρευνα και ανάπτυξη. Εταιρική κοινωνική ευθύνη. Απασχόληση. Και βέβαια, επενδύσεις.

Νιώθω ότι εκτός από το συγχαρητήρια, τους οφείλουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους, για τη σκληρή δουλειά τους, γιατί με όσα επιτυγχάνουν βγάζουν ασπροπρόσωπο το ελληνικό επιχειρείν. Προάγουν τον τόπο μας και δείχνουν σε όλους μας το δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι.», ανέφερε ο κ. Τσαμασλής ο οποίος σε αυτή την επίσκεψη συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο, Ιωσήφ Μισαλέμη.

Αφήστε μια απάντηση