Στοϊτσας από την Περαία: ” Θέλω να είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στοϊτσας από την Περαία: ” Θέλω να είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συγκέντρωση με πολιτικούς του φίλους από την Περαία και γενικότερα από τον Δήμο Θερμαϊκού πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Στοϊτσας.

“Θέλω να αποτελέσω μέρος της λύσης του προβλήματος τόσο στην περιφέρειά μας, όσο και ευρύτερα”, επεσήμανε αρχικά ο κ. Στοϊτσας και συνέχισε: “Το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει προτάσεις για όλα τα θέματα. Θέλουμε όπως πάντα να στεκόμαστε χρήσιμοι και να μη μιλάμε με συνθήματα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τη ΝΔ της οποίας μοναδικό ζητούμενο είναι πως θα κρατήσει την αυτοδυναμία. Για να οδηγηθούμε που;”, ρώτησε με νόημα ο νεαρός πολιτικός.

Ο Δημήτρης Στοϊτσας, αναφέρθηκε ακόμη στην προσωπική πολιτική του διαδρομή, στην εμπλοκή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και την απόφασή του να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο “Theros” και είχε αρκετό κόσμο. Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Κοκολάκης, η πρόεδρος της Περαίας, Αννη Βουλγαράκη, ο τέως δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, αλλά και ο Αντώνης Μαντζάρης, πρώην δήμαρχος Περαίας.

Αφήστε μια απάντηση