Εχασε στη Θέρμη και τώρα…τρέχει ο Ποσειδών Μηχανιώνας (1-0)

Εχασε στη Θέρμη και τώρα…τρέχει ο Ποσειδών Μηχανιώνας (1-0)

Ο Θερμαϊκός Θέρμης επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο γήπεδο της Θέρμης, για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Εμιλιάνο Χαλιλάι βρήκε το γκολ στο 15′ με εύστοχο πέναλτι του Γκαργκαλατζίδη και έφτασε στη νίκη, φτάνοντας τους 48 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ ο σύλλογος της Μηχανιώνας έμεινε στους 43 βαθμούς.

Μετά από τη σημερινή απώλεια η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου βρίσκεται στο +3 από την 11η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ υποβιβασμού!

Απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος τέσσερις “τελικοί” προκειμένου να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που πρέπει και να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Σκόρερ: Γκαργκαλατζίδης (15’ πεν.).

Θερμαϊκός Θέρμης (Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Νικολαΐδης, Κουρέλλας, Βαβλιάκης (75’ Πορτοκαλάς), Αναστασιάδης, Γκαργκαλατζίδης (90’ Τσακιρίδης), Φούσκας (71’ Αγγελίδης), Ασήμογλου (71’ Πουρνάρας), Γεωργιάδης.

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Παστράς, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Τόσκος, Τεμερτζόγλου (46’ Μαρμαρίδης), Σαλιάρης (46’ Τσιπούρας), Πάγκος, Χατζηβασιλειάδης (73’ Κύζιλης), Παπαδόπουλος (46’ Κάκκο), Κανέλλης (73’ Γιαννούσης).