“Ναυάγησε” η Αναγέννηση Επανομής στην Ορεστιάδα (5-0)

“Ναυάγησε” η Αναγέννηση Επανομής στην Ορεστιάδα (5-0)

Ο Ορέστης Ορεστιάδας επικράτησε με 5-0 της Αναγέννησης Επανομής, στο ΔΑΚ Ορεστιάδας, για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος. Αρχικά, στο 31’ ο Τηλέγραφος έκανε το σουτ, ο Κολέτσας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τηλέγραφος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 42’ ο Οτέμπερης με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κολέτσα. Για να φτάσουμε στο 45’, όταν ο Τηλέγραφος κέρδισε πέναλτι και ο Σταματόπουλος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ορέστης έφτασε νωρίς και σε δεύτερο γκολ. Ο Αντωνόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Πασχαλίδης έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0 στο 54’. Εννιά λεπτά μετά οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Ο Οτέμπερης έκανε το γύρισμα, με τον Πασχαλίδη να σκοράρει με κοντινή προβολή για το 3-0. Ο Πασχαλίδης στο 83’ με σουτ κατάφερε να σημειώσει το 4-0, κάνοντας χατ-τρικ. Το τελικό 5-0 γράφτηκε στο 89’. Ο Ανδρεάδης έσπασε στον Σπυρόπουλο, ο οποίος από κοντά σημείωσε το γκολ.

Σκόρερ: Σταματόπουλος (45+1’), Πασχαλίδης (54’, 63’, 83’), Σπυρόπουλος (89’)

Δοκάρι: Τηλέγραφος (31’), Οτέμπερης (42’)

Ορέστης Ορεστιάδας (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ντοριάν, Λογαράς, Ασπιώτης (75’ Δημητριάδης), Τσιεγγελίδης (90’ Σπυρόπουλος), Αντωνόπουλος (75’ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Τηλέγραφος (75’ Παπαδόπουλος), Οτέμπερης (90’ Αγγος), Γκιντίδης.

Αναγέννηση Επανομής (Γ. Μπαλασάς): Κολέτσας, Ανδρεαδάκης, Ματθαίου, Νιαζίφογλου, Τσερκέζι, Μπαλασάς Β., Τσακιρίδης, Μεταξάς, Ζουρνατζάκης, Λιάπης, Μπόικα. Επαιξαν και οι Ταουσάνης, Ιβαντζίκης και Φρονιμόπουλος.