“Οργια” από τον διαιτητή Μποζατζίδη στο Μεσημέρι: “Δεν έχει θέση στα γήπεδα”

“Οργια” από τον διαιτητή Μποζατζίδη στο Μεσημέρι: “Δεν έχει θέση στα γήπεδα”

Την ήττα με 1-3 γνώρισε η Νίκη Μεσημερίου, το πρωί, από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, όμως αυτός που “έκλεψε” την παράσταση ήταν ο διαιτητής Μποζατζίδης για τον οποίο οι “οράνιε” εξέδωσαν ανακοίνωση.

Διαβάστε:

“Στη Νίκη Μεσημερίου έχουμε συνειδητά επιλέξει να μην ασχολούμαστε με διαιτητικές αποφάσεις, αντιλαμβανομενοι ότι όπως και το ποδόσφαιρο μας έτσι και η πλειοψηφία των διαιτητών είναι κατά βάση ερασιτέχνες και τα ανθρώπινα λάθη επιτρέπονται.

Οι αποφάσεις όμως του κυρίου Μποζατζιδη, στο σημερινό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, ξεφεύγουν από τα όρια του ανθρώπινου λάθους. Ένας διαιτητής (μέχρι πρόσφατα βοηθός) που, όπως αποδείχτηκε, δεν έχει γνώση βασικών κανονισμών πειθαρχικου ελέγχου καθώς ενώ η ομάδα μας έπρεπε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω, βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο χωρίς κανένας να καταλάβει το λόγο.

Ένας διαιτητής εριστικός προς του ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων και προκλητικός απέναντι στην κερκίδα με την οποία είχε ανοίξει “κουβεντούλα” χωρίς να παρακολουθεί καν το παιχνίδι.

Μπορούμε να καταλάβουμε το ανθρώπινο λάθος και να ανεχθουμε τον κακό διαιτητή, ένας κακός αλλά παράλληλα προκλητικός διαιτητής δεν έχει θέση στα γήπεδα και ελπίζουμε η ΕΠΣΜ να πράξει τα δέοντα και να προστατέψει τις ομάδες της, καθώς στη δική μας σημερινή θέση αύριο θα βρεθεί κάποιο άλλο σωματείο.

Η ανακοίνωση αυτή δεν μειώνει την προσπάθεια των παιδιών του Ολυμπιακού τα οποία και συγχαίρουμε για τη νικη τους κ τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.