Ωραίο θεατρικό δρώμενο σήμερα το πρωί στην Περαία

Ωραίο θεατρικό δρώμενο σήμερα το πρωί στην Περαία

‘Ό,τι ξεβράζει η Θάλασσα!’ (Δράση Νέων) ήταν ο τίτλος του Eco-Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικό σημείο της Περαίας από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Περαίας οι οποίοι απόλαυσαν μαζί με το κοινό την παράσταση!

Χιούμορ, οικολογικά μηνύματα και πολύ γέλιο από όλους απόλαυσαν το θεατρικό αυτό δρώμενο. Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κ.Γαλάνης Νικόλαος και η κ. Τσαχουρίδου Μαρία από το 2ο Γυμνάσιο Περαίας.

Η θεματολογία είχε σχέση με την αειφορία και τους τρεις πυλώνες της (περιβάλλον, οικονομία, κοινωνία). Μια δράση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στο Δήμο Θερμαϊκού. Ο Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, Παναγιώτης Τροκάνας και διοργανωτής όλων των δράσεων για τις Ημέρες Θάλασσας, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, καθώς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η θεατρική παράσταση τους και δεσμεύτηκε για περισσότερες στο μέλλον με τους μικρούς ηθοποιούς.
“Το 2022, είναι Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, για αυτό το λόγο” πρόσθεσε ο κ. Τροκάνας, “δίνουμε την σκυτάλη στους νέους, για να προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, μια εποχή με πιο ευγενική προσέγγιση στο περιβάλλον”

Την εκδήλωση στήριξε η Τοπική Κοινότητα Περαίας, καθώς αγκάλιασε θερμά από την πρώτη στιγμή το έργο των μαθητών, με την πρόεδρο Αννη Βουλγαράκη να δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον.
Ωραίο

Αφήστε μια απάντηση