ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής του “Συμπαραστάτη του Δημότη”-Επεισόδιο Τζέκου-Αδαμίδη

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής του “Συμπαραστάτη του Δημότη”-Επεισόδιο Τζέκου-Αδαμίδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διαδικασία εκλογής του “Συμπαραστάτη του Δημότη” του Δήμου μας.

Για τη θέση έχουν καταθέσει υποψηφιότητα 13 συνδημότες μας, οι οποίες έγιναν 12 με την…ακαριαία παραίτηση του Σπύρου Αδαμίδη, επιτιθέμενος στον δήμαρχο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν διάβασε το βιογραφικό του και πως του οφείλει ένα “ευχαριστώ” για το ότι δεν είναι σήμερα υπόδικος για το θέμα του σχολείου Κωνσταντινίδη!

“Εγώ και ο κ. Κούτουκας σκαρφιστήκαμε μια λύση, ώστε σήμερα να μην είστε υπόδικος κ. Τζέκο, χωρίς καμία δικηγορική αμοιβή και αυτό είναι σήμερα το “ευχαριστώ”. Παραιτούμαι από την διεκδίκηση τη θέσης”, είπε κι έφυγε.

Σε ήπιους τόνους προσπάθησε απαντήσει ο Θόδωρος Τζέκος, χωρίς να καταλαβαίνει, όπως είπε, την θέση και την οξύτητα του κ. Αδαμίδη. Στο θέμα ενεπλάκη και ο Γιώργος Τσαμασλής ο οποίος υπερασπίστηκε τον Σπύρο Αδαμίδη στο θέμα της μεταπήδησης σε άλλη παράταξη που του καταλόγισε ο δήμαρχος, θυμίζοντας πως: ” Κι εσείς το ίδιο πράξατε, δημιουργώντας μάλιστα δική σας παράταξης, όντας εκλεγμένος με άλλο ψηφοδέλτιο”.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι παραθέτουν τους λόγους των υποψηφιοτήτων τους. Πρόκειται για τους κ.κ Γιάννο, Αποστολίδη, Θάνογλου, Καψάλα, Κουμπαρούλη, Καπλάνη, Τουματσίδη, Μεριανό, Κατσιάδα, Πεχλιβάνη και οι κυριές Περρόνε και Σαρβάνη.

Η παράταξη Τσαμασλή δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία διότι ο δήμαρχος δεν φρόντισε να υπάρξει μια διαβούλευση ή μια τρόπον τινά συμφωνία επί του θέματος.

“Είναι σίγουρο πως εκλογή δεν θα έχουμε σήμερα. Είναι βέβαιο γιατί δεν υπάρχει πρόταση από τον κ. Τζέκο. Αρα γιατί μπαίνουμε σ΄ αυτή την διαδικασία και ταλαιπωρούμε αυτούς τους ανθρώπους; Μακάρι να βγάλουμε συμπαραστάτη μετά από τρεις ή τέσσερις μήνες με άλλες προϋποθέσεις. Απέχουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε συνένοχοι στην αποτυχία…”