Τσαμασλής σε Μαυρομάτη: “Εκνευρίζεσαι γιατί χάνεις τη γη κάτω απ΄ τα πόδια σου”

Τσαμασλής σε Μαυρομάτη: “Εκνευρίζεσαι γιατί χάνεις τη γη κάτω απ΄ τα πόδια σου”

Γιώργος Τσαμασλής και Γιάννης Μαυρομάτης διασταύρωσαν, για μία ακόμη φορά, τα ξίφη τους, στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στους Ν. Επιβάτες.

Αντικείμενο της διαμάχης αποτέλεσε η αποκομιδή των σκουπιδιών ή κατέληξε εκεί, μέσω της διαδικασίας έγκρισης κάποιων αμοιβών δικηγόρων, οπότε κουβέντα στη κουβέντα επήλθε η έκρηξη…

“Λέτε συνεχώς πως ο Δήμος έκανε φαραωνική σύμβαση για την αποκομιδή των απορριμμάτων ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσετε εντυπώσεις στον κόσμο. Δεν λέτε όμως πως πρόκειται για μια σύμβαση διάρκειας 4 ετών! Δεν λέτε πως ο Δήμος καθάρισε από μια κατάσταση που εξαιτίας της δικής σας διοίκησης ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια”, είπε ο κ. Τσαμασλής σε έναν έντονο διάλογο με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος σε κάποια στιγμή είπε πως ο δήμαρχος λέει ψέματα για να εισπράξει την εξής απάντηση από τον Γιώργο Τσαμασλή: ” Καταρχήν άλλαξε ύφος και μην εκνευρίζεσαι. Αλλά εκνευρίζεσαι γιατί χάνεις τη γη κάτω απ΄ τα πόδια σου”, είπε με νόημα ο δήμαρχος.

Υπήρξε εξάλλου αναφορά στα ογκώδη και στην πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος για την αποκομιδή μη περιμένοντας κάποιες δικαστικές αποφάσεις.

“Δηλαδή, θα αφήσουμε επί 3 χρόνια τα ογκώδη στους δρόμους, περιμένοντας, κατά τη λογική σας το πότε θα εκδοθούν οι αποφάσεις;”, ρώτησε ο κ. Τσαμασλής, προτάσσοντας το συμφέρον των δημοτών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πέρασε, μεταξύ άλλων, o καθορισμός αμοιβής δικηγόρου, ύψους 175 χιλιάδων ευρώ, για τον χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου.

Ψηφίστηκε, επίσης, η επιχορήγηση των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Θερμαϊκού για το 2022 σε συνέχεια της περσινής.

Αφήστε μια απάντηση