ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Ο Αντώνης Ζαβέρκος ενημέρωσε τον Δήμο Καλαμαριάς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Ο Αντώνης Ζαβέρκος ενημέρωσε τον Δήμο Καλαμαριάς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαμαριάς παρέστη και ενημέρωσε για τα πεπραγμένα του ΣΥΠΠΑΖΑΘ ο πρόεδρος του Συνδέσμου για τα αδέσποτα, Αντώνης Ζαβέρκος.

Σε μία απόλυτα κατατοπιστική ενημέρωση ο κ. Ζαβέρκος έκανε αναλυτική αναφορά για το έργο που προσφέρει ο Σύνδεσμος σε έναν Δήμο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις γάτες, παρά με τα σκυλιά, όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με τους άλλους δύο Δήμους της δικαιοδοσίας του (Θέρμης και Θερμαϊκού) όπου το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Ο κ. Ζαβέρκος, αφού υπογράμμισε με έμφαση την πρωτιά του ΣΥΠΠΑΖΑΘ μεταξύ 335 Δήμων σε όλη τη χώρα ( τον παρέλαβε από πολύ χαμηλά και τώρα είναι νούμερο 1!), ανέλυσε διεξοδικά το πρότζεκτ κατασκευής του νέου μεγάλου καταφυγίου στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα και το οποίο θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα των αδέσποτων στους τρεις Δήμους, ενώ θα διευκολύνει τη ζωή χιλιάδων μικρών ζώων. Πρόκειται για ένα έργο πνοής του οποίου εμπνευστής είναι ο Αντώνης Ζαβέρκος, βάζοντάς το, πια, σε τροχιά οριστικής υλοποίησής του!

Εν συνεχεία αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι υπέβαλλαν ερωτήματα στον πρόεδρο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ στα οποία απάντησε ο κ. Ζαβέρκος, ενώ στο ξεκίνημα της ενημέρωσης τον καλωσόρισε ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

“Είμαι στη διάθεσή σας να επανέλθω σε μια επόμενη συνεδρίαση για να συζητήσουμε ακόμα περισσότερα θέματα που αφορούν τα αδεσποτάκια και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ”, είπε φεύγοντας ο κ. Ζαβέρκος ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του σώματος.

Δείτε σε βίντεο αποσπάσματα από την τοποθέτησή του:

Αφήστε μια απάντηση