Το χτύπημα “κάτω από τη μέση” του Χατζηβαλάση και η σκληρή απάντηση Κούτουκα: “Ο κατήφορος αν σε πάρει τελικά δεν έχει όριο!”

Το χτύπημα “κάτω από τη μέση” του Χατζηβαλάση και η σκληρή απάντηση Κούτουκα: “Ο κατήφορος αν σε πάρει τελικά δεν έχει όριο!”

Σε τιμητή των πάντων έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό ο κ. Γιώργος Χατζηβαλάσης, ο οποίος άφησε στην άκρη το μειλίχιο ύφος του “αριστερού”, σε μια προσπάθεια να πάρει θέση… εκπροσώπου τύπου του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, κάνοντας όμως ακραίες και όπως αποδεικνύεται από τα ίδια τα σχόλια που εισπράττει, άστοχες δημοσιεύσεις. Ετσι μετά το αφιέρωμα που ετοίμασε στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (!), αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κώστα Κούτουκα.

Προσέξτε:

“Αν αυτό, δεν είναι κατάχρηση εξουσίας, τότε τι είναι;

Προσέξτε την δεύτερη φωτογραφία, την οποία συνδημότης μας ανάρτησε σε γνωστή Ομάδα του δήμου μας, με ευχαριστήριο προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Κων. Κούτουκα, «για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση του» στον καθαρισμό του οικοπέδου του…

Αποκαλύπτεται έτσι, ότι όλοι εμείς σαν δημότες πληρώνουμε τον ιδιώτη, που πήρε ο δήμος για να μπει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (γιατί αν προσέξετε είναι μέσα σε οικόπεδο με περίφραξη και πόρτες) για να το καθαρίσει και να πάρει ψήφους ο κύριος Κούτουκας! Το πιο τραγικό? Ο κ Κούτουκας δεν έχει καμία σχέση με το πράσινο ή με την καθαριότητα. Είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών… Δηλ. δεν φτανει που γίνεται ένα αλαλούμ μέσα στο δήμο, αλλά κάνει και αντίπραξη στον συνάδελφο του, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου, κ Κ. Μπάρμπα. Και όλα αυτά, για να βγει ο πολίτης να ευχαριστήσει τον κύριο Κούτουκα!!!

Συγχαρητήρια στον κύριο Κούτουκα, που φροντίζει Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, να καθαριστούν ιδιωτικά οικόπεδα με δαπάνες του δήμου. Αυτή ειναι η αντιληψη που έχει ο Αντιδήμαρχος οικονομικών για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος”

Σχεδόν αμέσως όμως ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Κούτουκας, του απάντησε σε αυστηρό τόνο, χωρίς όπως φαίνεται, να θέλει να δώσει συνέχεια… παρακάτω:

“Είμαι τέσσερα χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών,
Είμαι τέσσερα χρόνια Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής,
Γνωρίζω ότι αποτελώ καθημερινό στόχο της ανίερης συμμαχίας, αλλά δεν με τρομοκρατείται όσο και να με συκοφαντείτε.
Τιμώ τα δημοτικά χρήματα και το γνωρίζουν όχι μόνο οι συνεργάτες μου δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά και οι φίλοι μου στο Δήμο Θερμαϊκού.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεκάρα τσακιστή ούτε έδωσε, ούτε φυσικά μπορούσε να δώσει το δημοτικό ταμείο, παρόλα αυτά, παρότι συνδημότης μας σας λέει, ότι το ίδιο έκανε και ο ίδιος και πλήρωσε από την τσέπη του, συνεχίζεται με ακόμη χειρότερο ύφος εκτός του να με συκοφαντείται να με βρίζετε σκαιά.
Ο κατήφορος αν σε πάρει τελικά δεν έχει όριο!”

Αφήστε μια απάντηση