Η Skies Aviation Academy γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της!

Η Skies Aviation Academy γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της!

Η Skies Aviation Academy, η εταιρία εκπαίδευσης πιλότων που βρίσκεται στην Περαία, γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της! Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας:

ΔΥΟ υποτροφίες της τάξης των 70% θα απονεμηθούν σε ενδιαφερόμενους σπουδαστές που θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματικό δίπλωμα πιλότου
ακολουθώντας τον κύκλο μαθημάτων: «All-Inclusive EASA ATPL Integrated Course».

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι συμμετάσχετε σε μια online αξιολόγηση.

* Pρόκειται για αξιολόγηση και ΟΧΙ για τεστ, που σημαίνει πως όλοι μπορούν να το ολοκληρώσουν και κανείς δεν αποτυγχάνει. Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν στους ΠΡΩΤΟΥΣ που θα αριστεύσουν στην αξιολόγηση και θα δοθούν η μία τον Ιούνιο 2023 και η άλλη τον Οκτώβριο 2023. Και επειδή δε μπορούν όλοι να βρίσκονται στην κορυφή…

Όλοι όσοι έχετε ολοκληρώσει την online αξιολόγηση, θα επωφεληθείτε κι εσείς 5% επί του συνολικού κόστους του κύκλου εκπαίδευσης “All-Inclusive EASA ATPL Integrated Course”.

Συγκεκριμένη εταιρία που αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη της ακαδημίας μας, η επονομαζόμενη Symbiotics ltd, https://www.symbioticsltd.com/business/aviation-training- organisations, θα προετοιμάσει και θα διορθώσει τις online αξιολογήσεις για τους υποψήφιους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας!

Αφήστε μια απάντηση