Το αποτύπωμα της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του Γιώργου Τσαμασλή στην Περαία

Το αποτύπωμα της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του Γιώργου Τσαμασλή στην Περαία

Το μήνυμα εστάλη και ήταν σαφές!

Ο Γιώργος Τσαμασλής, πήρε την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών και η αντανάκλαση ήταν εκκωφαντική…

Είναι πολύ σπάνιο, εν ενεργεία δήμαρχος (με τη φθορά που κουβαλάει από την καθημερινότητα), να έχει την αποδοχή που έχει ο νυν δήμαρχος Θερμαϊκού.

Το αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ ήταν γεμάτο από κόσμο, ο δήμαρχος μίλησε από καρδιάς, χωρίς χαρτιά μπροστά του, με λόγο απλό, μεστό και κατανοητό.

Ο κ. Τσαμασλής, δεν τα είδε όλα τέλεια, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται να είναι όλα τέλεια, μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια. Ομως έγιναν σημαντικά βήματα…

Πρώτο και κυριότερο; Το τεράστιο ζήτημα των σκουπιδιών. Ο Δήμος Θερμαϊκού πέρασε στην αντίπερα όχθη. Από την όχθη των πιο βρώμικων Δήμων της χώρας, πέρασε στην όχθη των πιο καθαρών. Και αυτό είναι επίτευγμα!

Τα έργα στο παραλιακό πέταλο αποτελούν παρακαταθήκη ανάπτυξης: THESS INTEC, κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, μαρίνα Μηχανιώνας, κάμπινγκ Επανομής. Εργα πνοής που έρχονται για να αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας. Ερχονται για να δώσουν δουλειές και εκτινάξουν την οικονομία του τόπου!

Ο Γιώργος Τσαμασλής, μίλησε για συγκεκριμένα έργα, δημοπρατημένα, έτοιμα να ξεκινήσουν: Οδός Δημοκρατίας στην Περαία, ασφαλτοστρώσεις, κυκλικοί κόμβοι, περιφερειακός Επανομής, είσοδος Μηχανιώνας.

Ηταν μια ομιλία ουσίας και όχι εντυπώσεων. Γι αυτό και το αποτύπωμά της είναι πολύ σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση