Τούμπα Επανομής: Λακκούβες και σκουπίδια…(ΒΙΝΤΕΟ)

Τούμπα Επανομής: Λακκούβες και σκουπίδια…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Γιώργου Αγγελάκη, στην ομάδα “Κίνηση Πολιτών Επανομής”, χωρίς δικά μας σχόλια. Αλλωστε τα σχόλια που υπήρξαν από άλλους κατοίκους της Επανομής (παραθέτουμε μερικά), μιλούν από μόνα τους.

Η ανάρτηση:

“Δεν μου αρέσει να αναρτώ αρνητικά πράγματα,ούτε παίρνω κάποια πολιτική θέση να εξηγούμε, αλλά επειδή δεν έχει συμβεί πρώτη φορά και βλέπω ότι συνεχίζεται αυτό το ΧΑΛΙ και μιας και όσο και αν έχουμε φωνάξει στο @ΔήμοΕπανομη δεν περνούν από λόγια , δείτε εσείς και κρίνετε μόνοι σας αυτούς τους ‘κυρίους’ που κατοχυρώνουν με κάθε πολιτικό μέσο την καρέκλα τους με τους παχυλούς μισθούς και που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό κοινό !Αλλα μόνο στα λόγια γιατί στις πράξεις…

Έχει πάνω από 10 -15 μέρες και να περάσει το απορριματοφόρο σε μια περιοχή που ειδικά το Σάββκο πολλοί έρχονται στα εξοχικά τους ,άσε που πλέον μένουμε μόνιμα εδώ πολλές οικογένειες ….

Το καλοκαίρι δε ,μιας και η παραλία εδώ είναι εξαιρετική και κοντά στη Θεσσαλονίκη ,γίνεται χαμός !!!Οποτε καταλαβαίνετε ότι δημιουργούνται πολλές ανάγκες αλλά φωνή βοώντων εν τη ερημω!!!

Τι να πούμε για το δρόμο που είναι γεμάτος λακκούβες και σπάμε τα αυτοκίνητα μας , για τα σκουπίδια , για το ότι δεν υπάρχουν φώτα σε όλο το δρόμο μόνο στο ένα τρίτο και αυτά πολλές φορές τα αφήνουν κλειστά με αποτέλεσμα να παρελαύνουν εδώ διάφοροι και να ανοίγουν κλειστά σπίτια, για την αστυνομία που είναι ανύπαρκτη …..

Κατά τα αλλά ενδιαφέρεστε!!!!Δεν το καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλα αυτά τα σκουπίδια που μπαίνουν στα χωράφια δυστυχώς δεν μαζεύονται γιατί οι κύριοι του απορριμματοφόρου το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν τους κάδους πάνω στο Φορτηγο και δεν πιάνουν μια σακούλα δίπλα να την βάλουν μέσα, με αποτέλεσμα να αλεθονται μέσα στα χωράφια και όλα αυτά να καταλήγουν στο πιάτο σας;;;;;

Υπάρχουν και αλλά βίντεο από πέρυσι με όλα αυτά τα στοιχεία .

Ξερω ότι δεν είναι ωραίο να ξεκινάς έτσι τη μέρα σου αλλά συγγνώμη αν δεν φωνάξουμε όλοι μαζί και δεν προσπαθήσουμε ,τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

Προτείνω λοιπόν και τη λύση αφού οι ‘’κύριοι των υψηλών αξιώσεων ‘’ δεν ιδρώνει το αυτάκι τους, να μαζευτούμε και να κάνουμε μια καλή καθαριότητα για μια ώρα σε όλη τη γύρω περιοχή …

Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεννοηθούμε εδώ για τη μέρα και ώρα !!!”

Και μερικά από τα σχόλια:

*”Δυστυχως οσα και να τους πούμε ειναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν καταλαβαινουν.Χρόνια τώρσ σπάνουμε μάσκες αυτοκινήτων απο τις λακούβες, η Επανωμη βρομάει από σκουπίδια, και δεν τους καίγεται καρφί. Χοντρόπετσοι γάρ………”

*”Ειμαι κάτοικος στην συγκεκριμένη περιοχη και η κατασταση ειναι ενα δραμα. Γνωμη μου ειναι οι καδοι να απομακρυνθούν, γιατι εκτος του οτι δεν περναει απορριμματοφόρο, οι κατοικοι δεν κλεινουν το καπάκι”

Αφήστε μια απάντηση