Ταξίδι Ποσειδώνα στην Κοζάνη-Ματς “φωτιά” της Αναγέννησης Επανομής στη Σταυρούπολη

Ταξίδι Ποσειδώνα στην Κοζάνη-Ματς “φωτιά” της Αναγέννησης Επανομής στη Σταυρούπολη

Σε Κοζάνη και Σταυρούπολη θα είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, καθώς Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Αναγέννηση Επανομής δίνουν πολύ σημαντικά παιχνίδια, απολύτως κρίσιμα, για την επίτευξη των στόχων τους.

Ο Ποσειδώνας, λοιπόν, ταξιδεύει στην Κοζάνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την δεύτερη στη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής, τοπική ομάδα η οποία κυνηγά τον Μακεδονικό και δεν έχει την παραμικρή πολυτέλεια για απώλεια βαθμών. Ομως και η ομάδα της Μηχανιώνας καίγεται, καθώς μετά την ήττα από τον Εδεσσαϊκό η επικίνδυνη ζώνη είναι πολύ κοντά.

“Μετά την σκληρή ήττα στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με ρεαλισμό . Θα ταξιδέψουμε στην Κοζάνη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την θέση μας στην βαθμολογία , αυξάνοντας τις πιθανότητες παραμονής μας. “, δήλωσε ο προπονητής, Αγγελος Ζαζόπουλος.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.

Στη Σταυρούπολη, η Αναγέννηση θέλει μόνο νίκη αν επιθυμεί να διατηρεί το παιχνίδι της πρωτιάς στα χέρια της. Κόντρα στον Παύλο Μελά, πάντως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς οι Σταυροπολίτες θέλουν τα μπαράζ ανόδου. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Επανομής είναι καλύτερη, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξει και μέσα στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Ωρα έναρξης: 17:00

Στο Μεσημέρι, η Νίκη υποδέχεται σε ματς ντέρμπι τον δυνατό Ατρόμητο Αγ. Αντωνίου για τον 6ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, στις 17:00.

Στο μπάσκετ, στο κλειστό της Περαίας, στις 17:00, ο Ζέφυρος υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αφήστε μια απάντηση