Οι «Φύρδην Μίγδην» γυρίζουν από την Καρδίτσα γεμάτοι τρόπαια! Υπερηφάνεια στον Σύλλογο Προσφύγων Αγ. Τριάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «Φύρδην Μίγδην» γυρίζουν από την Καρδίτσα γεμάτοι τρόπαια! Υπερηφάνεια στον Σύλλογο Προσφύγων Αγ. Τριάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάρωσαν οι “Φύρδην Μίγδην” στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που ολοκληρώθηκε στην Καρδίτσα.

Διαβάστε την ανάρτησή τους για τα τρόπαια, αλλά και την υπερηφάνεια που υπάεχει στον Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγ. Τριάδας:

“Οι «Φύρδην Μίγδην» έχουμε πολλούς λόγους να χαιρόμαστε σήμερα καθώς η 27η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και εμείς, ως φανατικοί ερασιτέχνες, τιμούμε την αγαπημένη μας τέχνη, αλλά ταυτόχρονα επιστρέφουμε από το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας με 6 συνολικά διακρίσεις! 4 Βραβεία και 2 Έπαινοι για την παράσταση «15 λεπτά δεν είναι αρκετά»!

🏆 Βραβείο Επιλογής Κειμένου
🏆 Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης
🏆 Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας
🏆 Βραβείο Χορογραφίας/Κίνησης
🥇 Έπαινος Ερμηνείας στο Χρήστο Δελτσίδη
🥇 Έπαινος Ερμηνείας στη Σωτηρία Κατούνα

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που μας τίμησαν με τα παραπάνω βραβεία και τους ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι και δίκαιοι στην κρίση τους! Ευχαριστούμε επίσης όλους τους ανθρώπους του φεστιβάλ για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, συγχαίρουμε όλες τις ομάδες, ηθοποιούς και συντελεστές για τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικοί και παραγωγικοί!

🙏 Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σύλλογό μας, το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, χάρη στη συμβολή του οποίου, το ταξίδι και η διάκριση αυτή κατάφερε να πραγματοποιηθεί. Τα βραβεία είναι μια τιμή για όλους μας!

⛵️ Το ταξίδι μας στην Καρδίτσα ολοκληρώθηκε, όμως το θεατρικό ταξίδι των «Φύρδην Μίγδην» συνεχίζεται με σταθερή πορεία και πυξίδα τη δημιουργία! Στα επόμενα!”

👉 Δείτε εδώ όλα τα βραβεία και τους επαίνους που απονεμήθηκαν στο φεστιβάλ:

Αφήστε μια απάντηση