Συνάντηση Τσαμασλή με Θεοδωρικάκο στην Αθήνα: “Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών”

Συνάντηση Τσαμασλή με Θεοδωρικάκο στην Αθήνα: “Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών”

Η προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, έγινε σήμερα στην Αθήνα. Ο κ. Τσαμασλής, έθεσε όλα τα ζητήματα με την παραβατικότητα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, πιέζοντας τον υπουργό για μεγαλύτερη ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος των Ν. Επιβατών, αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί να συμβάλλει η κεντρική διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση, απέναντι σ΄ έναν τουριστικό Δήμο με πάρα πολλές ανάγκες.

” Προτεραιότητα μας η ασφάλεια των πολιτών. Αυτό προέκυψε από την συνεργασία μας με τον υπουργό προστασίας του πολίτη κύριο Θεοδωρικάκο και τον αρχηγό της αστυνομίας κ Σκουμα. Δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙΑΣ θα περιπολούν μονίμως στην περιοχή του Θερμαϊκού και η ομάδα των ΜΑΤ Θα εποπτεύουν και θα περιπολούν στο παραλιακό μέτωπο σε καθημερινή βάση, επιπλέον θα συνδράμει με περιπολικά από την κεντρική διεύθυνση”, ανάφερε ο κ. Τσαμασλής, δίνοντας το περίγραμμα της ενίσχυσης που απέσπασε από τον υπουργό, χωρίς φυσικά να μένουμε σε αυτά.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, δεσμεύτηκε για συχνή επικοινωνία με τον δήμαρχο, ώστε να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα, διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά αγαπά πάρα πολύ τον Δήμο Θερμαϊκού και το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση