Πρόταση ΝΔ σε Ζαβέρκο για υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης!

Πρόταση ΝΔ σε Ζαβέρκο για υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης!

Μια είδηση που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τις ισορροπίες στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, έρχεται από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς.

Από εκεί δέχτηκε τηλεφώνημα ο Αντώνης Ζαβέρκος με την πρόταση να είναι ξεκάθαρη: Να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, που το πιθανότερο είναι να γίνουν σύντομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος του κυβερνώντος κόμματος που επικοινώνησε με τον κ. Ζαβέρκο του ζήτησε να αποφασίσει το συντομότερο δυνατό…

Είναι απολύτως βέβαιο πως για την συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ενήμερος ο Πρωθυπουργός με τον οποίο υπάρχει απ΄ ευθείας επικοινωνία, λόγω του ΣΥΠΠΑΖΑΘ (θυμίζουμε πως τον προσεχή Σεπτέμβριο θα επισκεφθεί τον Σύνδεσμο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του), γεγονός που καταδεικνύει την συμπάθεια και την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Αντώνη Ζαβέρκο.

Μεγάλο ρόλο, βεβαίως, σε αυτή την εξέλιξη έχουν παίξει οι διακρίσεις του κ. Ζαβέρκου και στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Επί της ουσίας μιλάμε για ασφυκτική πίεση που δέχεται τούτη την ώρα ο κ. Ζαβέρκος, προκειμένου να πει το “ναι”!

Γιατί; Διότι, πρόκειται για ένα πρόσωπο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η ΝΔ για τους υποψηφίους της στα ψηφοδέλτιά της. Είναι νέος, δραστήριος, αγαπητός στο κόμμα, αλλά και στον τόπο του στον οποίο χαίρει της εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών του.

Τώρα το… μπαλάκι είναι στον ίδιο! Τι θα αποφασίσει; Η απάντηση τις επόμενες ημέρες…

Αφήστε μια απάντηση