Στη φυλακή ο 53χρονος από τον Δήμο Θερμαϊκού που παρενόχλησε 13χρονο κορίτσι-“Την ρωτούσε αν βλέπει τσόντες”

Στη φυλακή ο 53χρονος από τον Δήμο Θερμαϊκού που παρενόχλησε 13χρονο κορίτσι-“Την ρωτούσε αν βλέπει τσόντες”

Με πρωινό μας ρεπορτάζ, εδώ στο BestCity.gr, είχαμε δώσει την είδηση για την σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού από έναν 53χρονο σε διαμέρισμα της περιοχής μας.

Ο 53χρονος, με συνοπτικές διαδικασίες, οδηγήθηκε σε δίκη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών, ετών εκ των οποίων θα εκτίσει τρεις μήνες με το υπόλοιπο της ποινής να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

“Η κόρη ήρθε και μου είπε ότι ασέλγησε σε βάρος της, με χειρονομίες. Είναι φίλες με την θετή κόρη του. Το βράδυ που πήγαν να κοιμηθούν, τους έλεγε ιστορίες. Το άλλο κορίτσι κοιμήθηκε. Η δίκη μου παρέμεινε ξύπνια. Πήγε και ξάπλωσε πάνω της. Της χάϊδεψε την κοιλιά και το μπούτι. Τη ρωτούσε αν έχει κάνει σεξ. Αν βλέπει τσόντες. Αν έχει φίλη που το έχει κάνει …” κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης παθούσας. Ακόμη συμπλήρωσε ότι ” κάναμε παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές. Δύο χρόνια τον ξέρω. Ήξερα τον βιολογικό πατέρα της θέσης του κόρης, 11 χρόνια. Όταν έφυγε τη φίλησε στο μάγουλο και ζήτησε να τον φιλήσει κι αυτή. Η σύζυγός του ήταν στον πάνω όροφο με το μωρό. Η θετή του κόρη ήταν στο ίδιο κρεβάτι (σ.σ. η κόρη μου) τη σκουντούσε αλλά δεν ξυπνούσε. Την άλλη μέρα η κόρη μου το είπε στη γυναίκα μου. Στη συνέχεια είπε και σε μένα ότι “μου έβαλε χέρι”. Έτρεξα να του ορμήσω. Του είπα θα σε κλείσω φυλακή”.

Κατά τη απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε τα εξής: “τα κορίτσια έλεγαν ιστορίες από νωρίς, για συμβάντα που έγιναν μέσα στα λεωφορεία. Πέρασα από το δωμάτιο. Ήταν ξαπλωμένη (σ.σ. η παθούσα) και έβλεπε το κινητό. Τη ρώτησα “τι βλέπεις;”. Παρατήρησα με την άκρη του ματιού ότι έβλεπε βίντεο με γυμνό. Με πατρικό ενδιαφέρον τη ρώτησα αν βλέπει γυμνά. Διερευνητικά το έκανα. Θεωρώ ότι έκανα λάθος. Μου είπε ότι “δεν βλέπω τέτοια, δεν έχω αγόρι”. Την τράβηξα την κουβέρτα γιατί έκανε ζέστη. Την άλλη μέρα την ρώτησα αν παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου”.

*Με πληροφορίες από grtimes.gr

Αφήστε μια απάντηση