Σενάρια για Μέσι και Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα! (BINTEO)

Σενάρια για Μέσι και Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα! (BINTEO)

Κριστιάνο και Μέσι βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με μετεγγραφικά σενάρια να τους εμπλέκουν ακόμη και με πιθανή συνύπαρξη τους στη Μπαρτσελόνα. Στη Μαδρίτη έχει ξεσπάσει σάλος για την απόλυση του Λάσο από την μπασκετική Ρεάλ, ενώ ο Νικ Κύργιος κατηγορείται για βιαιοπραγία σε πρώην σύντροφό του.

Δίδυμο Ρονάλντο – Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Γιατί όχι. Σύμφωνα με πρόσφατα διεθνή δημοσιεύματα δεν μοιάζει απίθανο. Από την μία η ισπανική εφημερίδα AS που αναφέρει ότι ο CR7 βρίσκεται στο «τραπέζι» της Μπαρτσελόνα, και από την άλλη η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Τσιρινγκίτο, που μετέδωσε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε επικοινωνία με τον Τσάβι, προκειμένου να μεσολαβήσει, για να γυρίσει στους Μπλαουγκράνα.

Ο Μέσι πάντως επέστρεψε μία εβδομάδα νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, περνώντας εργομετρικά και εξετάσεις μαζί με τους υπόλοιπους Παριζιάνους. Μετά την απομάκρυνση Ποτσετίνο, πλέον θα έχουν νέο προπονητή τον Κριστόφ Γκαλτιέ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Το σήριαλ της απόλυσης του Πάμπλο Λάσο από την Ρεάλ συνεχίζεται.

Την ώρα που η βασίλισσα ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός προπονητής απολύθηκε για ιατρικούς και μόνο λόγους, ο Λάσο με τουίτ του διαψεύδει τους ισχυρισμούς της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Διάδοχος του Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ, θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τσους Ματέο που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο εκκεντρικός και οξύθυμος, Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, που βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Κιάρα Πάσαρι, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο 27χρονος τενίστας θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στην Καμπέρα τον επόμενο μήνα.

Δείτε το αθλητικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση