Σταμάτησε στο 1-1 ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου με την Κοζάνη

Σταμάτησε στο 1-1 ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου με την Κοζάνη

Σκληρό καρύδι. για άλλη μία φορά, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, σταμάτησε στο 1-1 την Κοζάνη, στο γήπεδο των Ν.Επιβατών, αποδεικνύοντας ότι έχει μεγάλες και σημαντικές ικανότητες.

Μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις έκανε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που περισσότερο παραχώρησε παρά απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στους Νέους Επιβάτες με την πρωτοπόρο και αήττητη Κοζάνη, η οποία αποτελεί το μεγάλο φαβορί του ομίλου (μια έμπειρη ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ).

Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, με υψηλό τέμπο και καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα, πίεση ψηλά, ορμή, ενέργεια και καλή κυκλοφορία.

Ο Κεραυνός, καλά στημένος και “διαβασμένος”, έκλεισε αποτελεσματικά τους διαδρόμους για τα καρέ του Σοϊλεμέζογλου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στα γκολπόστ, και περιορίστηκαν αρκετά οι κίνδυνοι, ενώ πρώτη φορά άρχισε βασικός ο Μουράτι.

Ωστόσο, η έλλειψη λύσεων με την απουσία των Σπ. Νικολίτσα και Μετάι και η κούραση που βγήκε με την πάροδο του χρόνου, στέρησαν το κάτι παραπάνω από την ισοπαλία (τρίτη συνεχόμενη) στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Το σκορ για την ομάδα άνοιξε ο Νίκος Ιωσηφίδης, με κεφαλιά στο 55΄ μετά από φάουλ του Κατσιάκη (1-1). Το τελικό 1-1 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε με πλασέ ο Καραγιάννης (είχε μπει αλλαγή) στο 87΄, γλιτώνοντας τους πρωτοπόρους από την παρθενική ήττα τους.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Κεραυνού Αγγελοχωρίου έχασε στο 40΄ ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, που από θέση τετ α τετ πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Κατσιάκης, Ιωσηφίδης (στο α΄ μέρος) και πάλι ο Θεοδωρίδης (στο β΄ ημίχρονο).

Η μεγαλύτερη φάση για την Κοζάνη δημιουργήθηκε στο 74΄, με κοντινή κεφαλιά του Κανούλα, που απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου. Διαιτητής ήταν ο Κόκκινος (Χαλκιδικής).

Την επόμενη αγωνιστική (άλλη Κυριακή) ο Κεραυνός αντιμετωπίζει τον δεύτερο Πιερικό στην Κατερίνη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμέζογλου, Ιωσηφίδης (64΄ Κιλιντάρης), Νικολαϊδης, Πολυζάς, Μουρατίδης, Πορτοκαλάς, Φροσύνης, Μουράτι (87΄ Σολομωνίδης), Γ. Νικολίτσας, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (70΄ Μόλα).

ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Πιριτζάους, Γιαλαμίδης, Μπακάλης (46΄ Καραγιάννης), Ψάλτης, Νιασέ, Ίσακσον (66΄ Μπίντσης), Κανούλας, Αποστολίδης (73΄ Κούφας).

Αφήστε μια απάντηση