Σοκαριστικό: Η στιγμή που 55χρονος μαχαιρώνει μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό: Η στιγμή που 55χρονος μαχαιρώνει μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σοκαριστική επίθεση όμως έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έφερε στο φως η εκπομπή LIVE NEWS.

Είναι η στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι στο ουζερί της Θεσσαλονίκης σε βάρος του 65χρονου μάγειρα του καταστήματος.

Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τον δράστη να ορμά με ένα μαχαίρι στο θύμα και στη συνέχεια να φεύγει από το κατάστημα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα με το μηχανάκι του.

Κυριακή 3 Μαρτίου και ο δράστης της αιματηρής επίθεσης φτάνει νωρίς το απόγευμα στο κατάστημα ενώ κατά την είσοδο του χαιρέτα τον μάγειρα.

Ένα λεπτό μετά κάθεται στο τραπέζι και ο μάγειρας πηγαίνει να τον ενημερώσει για το μενού και να πάρει παραγγελία. Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση έχει ξεκινήσει.

Η ώρα είναι λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα. Στο τραπέζι βρίσκεται η παραγγελία που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε δολοφονία. Οι τόνοι αρχίζουν να ανεβαίνουν μεταξύ του μάγειρα και του πελάτη ο οποίος επιμένει ότι το κοντοσούβλι που του σέρβιραν δεν είναι φρέσκο.

Ο 55χρονος τότε πιάνει το μαχαίρι που βρίσκεται μπροστά του και σηκώνεται για να χτυπήσει τον σεφ. Προσπαθεί να τον συγκρατήσει η υπεύθυνη αλλά μάταια.

Ήδη ο άτυχος μάγειρας αιμορραγεί καθώς έχει δεχτεί τη μαχαιριά. Στο ουζερί επικρατεί πανδαιμόνιο.

Ο 65χρονος μάγειρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και γλίτωσε από τύχη. Πλέον ζητά την παραδειγματική τιμωρία του άντρα που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει.

Οι συγγνώμες του δράστη, όπως λέει, δεν αρκούν για να σβήσουν τον εφιάλτη που έζησε.