Η Αναγέννηση Επανομής παίζει για πάρτη της γιατί… μπορεί!

Η Αναγέννηση Επανομής παίζει για πάρτη της γιατί… μπορεί!

Ρόλο ρυθμιστή έχει πλέον η Αναγέννηση Επανομής, αφού ρεαλιστικά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει τη σωτηρία στις 7 τελευταίες στροφές.

Η ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού βρίσκεται στο -17 από την 11η θέση του μπαράζ και στο -19 από τη δεκάδα σωτηρίας. Ουδείς τρέφει αυταπάτες.

Η ομάδα του Γιάννη Μπαλασά δεν έχει νίκη φέτος στο «σπίτι» της, παρά μόνο δυο διπλά, με Αετό Βαρβάρας και Αγία Μαρίνα και αναμφίβολα είναι από τους βασικούς παράγοντες που κοστίζουν.

Δε… χαρίζεται

Το δεδομένο όμως είναι οτι η Αναγέννηση δε ξεμένει από κίνητρα, δεν αδιαφορεί και δείχνει οτι δε… χαρίζεται σε αντιπάλους που «καίγονται» συγκριτικά παραπάνω.

Έφερε δυο σερί ισοπαλίες, με 1-1, με ομάδες που είναι ακριβώς στο όριο σωτηρίας και υποβιβασμού. Πρώτα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εντός (μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ) και την τελευταία αγωνιστική στην Ευκαρπία με τη Νίκη.

Παίζει για την… πάρτη και την ιστορία της, ενώ ας μη λησμονούμε οτι πριν περίπου 12 χρόνια έπαιξε μια διετία στη Β΄ Εθνική, με ιστορικές νίκες κόντρα σε αντιπάλους όπως Λάρισα, Παναχαϊκή και Πιερικός.

«9/16» αποκτήματα χειμώνα

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι Επανομίτες έπαιξαν την Κυριακή (16/3) με 9 νέα αποκτήματα, από τις προσθήκες του χειμώνα, στο σύνολο των 16 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν (11άδα και 5 αλλαγές), με τον «κορμό» να αλλάζει ουσιαστικά πάνω από το μισό.

Την επόμενη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς παίζουν εντός με τη Χανιώτη.

Πηγή: monobala.gr