“Ρήξη” Τσαμασλή και με Καπλάνη

“Ρήξη” Τσαμασλή και με Καπλάνη

Υποχρεωμένος να πορευθεί μόνος και χωρίς συμμάχους στο δημοτικό συμβούλιο είναι, πλέον, ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος ήρθε σε οριστική ρήξη και με τον Δημήτρη Καπλάνη.

Εάν εξαιρέσει κανείς τον Σίμο Καψάλα την παράταξη του οποίου έχει «απορροφήσει», ενώ τον ίδιο τον έκανε αντιδήμαρχο, όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων στέκονται απέναντι στη νυν διοίκηση, δημιουργώντας «συμπαγές τείχος» αντιπολίτευσης.

Ως γνωστόν, από την αρχή ο δήμαρχος είχε να αντιμετωπίσει την παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη, ενώ σιγά-σιγά και ο Γιώργος Χατζηβαλάσης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Θόδωρος Τζέκος, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επρόκειτο να συμπλεύσει ποτέ με τον κ. Τσαμασλή, διατηρώντας αυτόνομη πορεία, όπως πράττει μέχρι σήμερα, όπως συμβαίνει και με την Ντίνα Μώραλη του ΚΚΕ, αλλά και με τον Νίκο Παράσχου.

Ποιος είχε απομείνει, λοιπόν, στον δήμαρχο; Ο Δημήτρης Καπλάνης, με τον οποίο υπήρχε πάντοτε ένας δίαυλος επικοινωνίας που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει κοπεί οριστικά.

Το περασμένο Σάββατο, ο κ. Καπλάνης, ανέβασε μία ακόμη αιχμηρή ανάρτηση για τα πεπραγμένα του Δήμου, αυτή τη φορά για τα φωτοβολταϊκά (την δημοσίευσε το BestCity.gr), αναγκάζοντας τον Γιώργο Τσαμασλή να του απαντήσει για πρώτη φορά και μάλιστα φανερά ενοχλημένος: « Κύριε καπλάνη νομίζω ότι πρέπει να διορθώσετε την ανάρτηση σας, ούτε ανοχή υπήρξε από την αντιπολίτευση ούτε ψήφος υπήρξε ,αντίθετα υπήρξε καταγγελία και αγώνας για να ανατρέψουμε την συγκεκριμένη απόφαση».

Μάλιστα στο ίδιο post πήρε θέση και ο Θόδωρος Τζέκος, συντασσόμενος με την άποψη Καπλάνη: «Απόλυτα συμφωνούμε με την ανάρτηση και με τα ερωτήματα που θέτει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ. Εντωμεταξύ καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε από τη διοίκηση για το πλάνο της περί φωτοβολταϊκών, για ποια αγροτεμάχια πρόκειται και με ποια κριτήρια. Σχετικά με το άλλο σοβαρό θέμα για την παραχώρηση για 50 χρόνια (!!!!!) ενός ακινήτου “φιλέτο” (60 στρέμματα στο ρανταρ Περαίας) για να βάλει κάποιος (ποιος;) ελιές, ανεβάζουμε την απόφαση για να βλέπουμε και ποιοι το ψήφισαν και ποιοι όχι!!!!! ΑΔΑ: 6Ο0ΛΩΡ2-85Υ».

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν την «μοναξιά» του νυν δημάρχου από την οποία πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει στον 1,5 χρόνο που υπολείπεται μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών, με ότι αυτό συνεπάγεται στον αγώνα για επανεκλογή που έχει μπροστά του.

Παράλληλα, θα πρέπει, ίσως, να κάτσει να αναλογιστεί τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Να έχει απέναντί του, όχι μία ή δύο, αλλά 6 δημοτικές παρατάξεις…

Αφήστε μια απάντηση