Πρεμιέρα Γ΄ Εθνικής: Ετοιμοι Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Που παίζει η Αναγέννηση Επανομής

Πρεμιέρα Γ΄ Εθνικής: Ετοιμοι Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Που παίζει η Αναγέννηση Επανομής

Η αναμονή τελείωσε, ώρα για μπάλα! Η Γ΄ Εθνική “απλώνει πανιά” και ξεκινά το φετινό της ταξίδι στη θάλασσα του ελληνικού ποδοσφαίρου με δύο εκπροσώπους της να προέρχονται από τον δικό μας Δήμο. Ποσειδών Μηχανιώνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου στέκονται στην αφετηρία και στις 3 το μεσημέρι ρίχνονται στη μάχη!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Ποσειδώνας κάνει πρεμιέρα στο σπίτι του και καλεί τους φιλάθλους του να έρθουν και να τον ενισχύσουν στο γήπεδο της Μηχανιώνας:

“Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η ομάδα μας υποδέχεται την ιστορική Δόξα Δράμας στο δημοτικό γήπεδο Μηχανιώνας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να μπούμε με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. ΓΕΡΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΡΑ”,αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Τη δική του ιστορική στιγμή θα ζήσει σήμερα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. Το ματς που θα γίνει στην Ελασσόνα, κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα θα το θυμούνται για πάντα στον “Αγιαξ”! Ο προπονητής, Κώστας Γαλτσίδης, προέβαλε επιλεγμένα στιγμιότυπα και υλικό από πρόσφατους αγώνες της Ελασσόνας, αναλύοντας στους παίκτες τα σημεία που χρήζουν προσοχής, με τα “συν” και τα όποια “τρωτά” του πρώτου αντιπάλου στο πρωτάθλημα.

ΠΑΕΙ ΜΑΛΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Στη Μαλακοπή θα δοκιμαστεί η Αναγέννηση Επανομής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Με νίκη κρατά την πρωτιά και περιμένει στραβοπατήματα από Νίκη Ευκαρπίας και Φοίνικα Πολίχνης.

*Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15:00

Αφήστε μια απάντηση