ΑΠΟΨΕ: Χορωδία στην Επανομή, θέατρο στη Μηχανιώνα

ΑΠΟΨΕ: Χορωδία στην Επανομή, θέατρο στη Μηχανιώνα

Δύο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις φιλοξενεί απόψε ο Δήμος μας σε Επανομή και Μηχανιώνα!

Στο Δημοτικό Θέατρο της Επανομής ο Πολιτιστικός Σύλλογος συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του! Απόψε, στις 8 το βράδυ, θα παρακολουθήσουμε ένα πολύχρωμο πρόγραμμα από την μικτή χορωδία του συλλόγου με διεύθυνση της μαέστρου Ευτυχίας Βογιατζή !!!

Μια καυστική σάτιρα της νεοελληνικής πραγματικότητας παρουσιάζει η ομάδα “Θατράλε” στο Γυμνάσιο της Μηχανιώνας. “Μπαμπάδες με ρούμι” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχαλη Ρέππα! Μια ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία για το κυνήγι του χρήματος, για την ανθρώπινη αναγκη για επικράτηση στον αγώνα του εύκολου πλουτισμού.

Στο σπίτι ενός ετοιμοθάνατου πατέρα οι δυο γιοι του και οι σύζυγοί τους καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα μοιράσουν την περιουσία του. Ξεκινούν μια κωμικοτραγική μάχη για το ποιος θα καταφέρει να αποσπάσει μεγαλύτερο μερίδιο από τον “θησαυρό του μακαρίτη”. Εμπόδιο στα αδίστακτα σχέδιά τους θα σταθεί η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του σπιτιού αλλά και μια αλλοπρόσαλλα παρεμβατική γειτόνισσα.

Τραγελαφικές καταστάσεις, αφελείς μηχανορραφίες, αταίριαστες συμμαχίες και καλά κρυμμένα μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια, σε μια εγκληματική κωμωδία με μοναδικό όπλο τους αφράτους, λαχταριστούς μπαμπάδες με ρούμι!…

Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Κορνήλιος Ρουσάκης
Σκηνικά-κοστουμια: Η Ομάδα
Σκηνικές κατασκευές: Σωτήρης Ρουσάκης
Οργάνωση παραγωγης: Βιργινία Καλλιοντζή, Σταύρος Καλόστος, Σουλτάνα Νουβάκη
Αφίσα-πρόγραμμα: Μαρία Χατζηκυριακου
Παίζουν: Δέσποινα Καραγιάννη, Χρήστος Καπράλος, Μαρία Καρδιόλακα, Κώστας Παστελάς, Μέλλω Νταβράνη, Νίκη Σακκά.

Αφήστε μια απάντηση