Ο Σωτήρης Αποστολίδης είναι έτοιμος να γίνει “Συμπαραστάτης του Δημότη”

Ο Σωτήρης Αποστολίδης είναι έτοιμος να γίνει “Συμπαραστάτης του Δημότη”

Ο Σωτήρης Αποστολίδης είναι ένας νέος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος.

Ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν και έφτασε σε υψηλά κλιμάκια σε εταιρείες πληροφορικής και αργότερα ως επιχειρηματίας καταστήματος τηλεφωνίας στην Περαία.

Ως τεχνικός δικτύων έδινε πάντα σκληρό αγώνα για την αποκατάσταση βλαβών και παρείχε την συμπαράστασή του σε ανθρώπους ηλικιωμένους και ήταν πάντα δίπλα τους.

Χωρίς την παραμικρή βοήθεια και με σκληρό αγώνα , πέτυχε μόνος του μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Εχει πολύπλευρες γνώσεις και σπουδές. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων Σερρών , κάτοχος του διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου Microsoft Certified Professional , εκπαιδευτής ενηλίκων και πιστοποιημένος από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου στην Ειδική Αγωγή.
Εξειδικεύεται σε θέματα τεχνολογίας στην τεχνητή νοημοσύνη και αποτελεί ως μονάδα , μια πολύ χρήσιμη βοήθεια στον Δήμο μας σε ότι αφορά την αναβάθμιση της ψηφιακής διακυβέρνησης.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα κοινωνικά , εντελώς αμερόληπτος και δίκαιος , δεδομένου ότι και ο ίδιος έζησε χρόνια δύσκολα ,σκληρά και πέτυχε δίχως το παραμικρό στήριγμα.

Κατά τον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα στις δημοτικές εκλογές , επέδειξε ήθος , αγωνιστικότητα , αλλά πάνω απ όλα και αποδεδειγμένα , σεβασμό προς τους αντιπάλους του , παρόλο που δέχθηκε τα πυρά εκατέρωθεν υπό την σκιά μιας νέας ανερχόμενης έντιμης αντίληψης και δύναμης περί αισθήματος δικαίου ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο.

Γνωρίζει , ενημερώνεται και ενδιαφέρεται για όλες τις κοινότητες του Δήμου Θερμαικού.

Την Επανομή, τους Νέους Επιβάτες ,την Αγία Τριάδα , το Αγγελοχώρι , την Κερασιά , την Νέα Μηχανιώνα , το Μεσημέρι και την Περαία όπου και κατοικεί ,καθώς τις επισκέπτεται τακτικά και ενημερώνεται από διάφορους φορείς αλλά και από τους πολίτες.

Ασχολείται πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο , ενισχύει με την παρουσία του τις θεατρικές προσπάθειες μαθητών γυμνασίου και έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και τέλεση πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως για τα 100 χρόνια της Περαίας , η οποία αναβλήθηκε λόγω των καταστροφών που υπέστη η Θεσσαλία τον περασμένο Σεπτέμβρη και η οποία όμως είναι πανέτοιμη ώστε να λάβει πανηγυρικά χώρα , φέτος.
Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει την ευαισθησία του για τα αδέσποτα , καθότι ο ίδιος επί δέκα και πλέον χρόνια φροντίζει έναν πανέμορφο γατούλι.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο νέο , που κοιτάζει καθαρά στα μάτια τους πολίτες , αμόλυντος και δεν αρέσκεται να υπάρχει και να λειτουργεί κλεισμένος σ ένα γραφείο , αλλά στο πεζοδρόμιο , όπως ξεκίνησε φτωχός , πλάι στον πολίτη.

Ο Σωτήρης Αποστολίδης, είναι μια αμόλυντη αυτοδημιούργητη υποψηφιότητα με νέα προοπτική, ξεκάθαρα , για την θέση του “Συμπαραστάτη του Δημότη” στον Δήμο του Θερμαικού.