Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανέβηκε στη Β΄ Εθνική!!

Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανέβηκε στη Β΄ Εθνική!!

Αλμα ανόδου για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γυναικείο βόλλεϊ! Οι “κυανόλευκες”, θα αγωνίζονται, πια, στη Β΄ Εθνική κατηγορία, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τη μη συμμετοχή άλλων ομάδων και πήραν το εισιτήριο της ανόδου! Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον αθλητισμό του Δήμου Θερμαϊκού και της Μηχανιώνας ειδικότερα.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

“Η οικογένεια του γυναικείου βόλλευ του Ποσειδώνα Ν.Μηχανιώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!

Η ανόδος μας προήλθε από ανακατατάξεις (μη δήλωση συμμετοχής άλλων ομάδων) στην Β’ Εθνική. Είναι όμως το επιστέγασμα της νοικοκυρεμένης πορείας μας τόσα χρόνια.

Παρόλο που τραυματισμοί ή/και επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητριών μας δεν μας επέτρεψαν να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις της Α’ κατηγορίας και να ανεβούμε, πιστεύουμε ότι ήδη από την περσινή χρονιά ανήκαμε αγωνιστικά στην παραπάνω κατηγορία καθώς στο θεσμό του κυπέλλου, που φτάσαμε ως τους ημιτελικούς, αποκλείσαμε δύο ομάδες Β’ Εθνικής.

Συνεπείς με τις αρχές μας, χωρίς κούφιες υποσχέσεις και πιστεύοντας στις δυνατότητες μας θα αγωνιστούμε για το καλύτερο!

Ποσειδώνας Ν.Μηχανιώνας… ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!”

Αφήστε μια απάντηση