Η εβδομάδα του Κώστα Πετρίδη στην περιφέρεια

Η εβδομάδα του Κώστα Πετρίδη στην περιφέρεια

Το ημερολόγιο του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την ανάρτηση του Κώστα Πετρίδη:

“Μια βδομάδα γεμάτη δράσεις και επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες της Β Θεσσαλονίκης ήταν και αυτή που μας πέρασε.

✔Την Δευτέρα 5/9 βρεθήκαμε στην Νέα Μαγνησία στις εκδηλώσεις του ΚΠΟΔΔ.
Συνολικά Πραγματοποιήθηκαν 7 διαφορετικές θεματικές βραδιές σε Διαβατά και Νέα Μαγνησία, με πλήθος κόσμου να τις αγκαλιάζει και να συμμετέχει. Θεατρικές παραστάσεις, προβολή ταινιών, συναυλίες και συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο ταξίδι μουσικής και εικόνων.

✔Την Τετάρτη 7/9 στο Ηράκλειο του Λαγκαδά ζήσαμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές όπου με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο Ιερό Προσκύνημα της «Παναγίας Περπατούσης».

✔Επίσης το 2ήμερο 7/9 και 8/9 δώσαμε το παρόν και τιμήσαμε τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Κοινότητας Καρδίας που φέτος συμπίπτουν με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ευμένεια 2022» που διοργάνωσαν το Πολιτιστικό Κέντρο “Ευμένης και ο ΑΟ Καρδίας .

Ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δίνουμε τον καθημερινό αγώνα να είμαστε δίπλα στον πολίτη, να στηρίξουμε τις δράσεις των τοπικών συλλόγων και με προτάσεις να βοηθήσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη τους”.

Αφήστε μια απάντηση