Ο Ποσειδώνας “στέλνει” τη Βεροια στο τοπικό πρωτάθλημα-Τώρα το μυαλό στον τελικό!

Ο Ποσειδώνας “στέλνει” τη Βεροια στο τοπικό πρωτάθλημα-Τώρα το μυαλό στον τελικό!

Στη Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Βέροια, μετά το οποίο ανεβαίνει στους 43 βαθμούς και διατηρείται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μυαλό όλων είναι πλέον στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται πλέον στο -10 από την παραμονή, έξι στροφές πριν το τέλος και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα έγινε στο 51’. Ο Μπάλλας βρήκε από δεξιά τον Φασίδη μέσα στην περιοχή, αυτός έπιασε γυριστό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τεντζέρη. Στο 74’ ςέντρα του Μαρμαρίδη από αριστερά, ο Τσιπούρας στο δεύτερο δοκάρι με προβολή δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία στιγμή στο 90+2′. Κεφαλιά του Λαγόντζου, η μπάλα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ιωαννίδη, για να μείνει έτσι το 0-0.

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης (67’ Παστράς), Νικολαΐδης (79’ Χατζηβασιλειάδης), Λαγόντζος, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο (67’ Τσιπούρας), Μαρμαρίδης, Κωστίκος (79’ Κύζιλης).

Βέροια (Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσσόνο, Ισαακίδης (46’ Πέλκας), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Μπάλλας (78’ Βασιλακάκης), Ντόγος (68’ Γανόπουλος), Φασίδης (86’ Χατζηπάντος).