Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει «φακελάκια» φέτας με μέλι και σουσάμι (BINTEO)
Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου ετοίμασε στην κουζίνα της «Ελένης» μία λαχταριστή και εύκολη συνταγή!
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για πίτες
500 γρ. τυρί φέτα
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
100 γρ. σουσάμι
1 αυγό χτυπημένο
Για το μείγμα λιαστής ντομάτας:
1/2 φλυτζάνι λιαστές ντομάτες
1/2 φλυτζάνι πάστα ελιάς
3-4 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
1 κ.γ. ρίγανη
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. μέλι
Δείτε το βίντεο από την “Ελένη” του MEGA: