Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Ερχεται η “Μπιάνκα” με ισχυρές βροχές

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Ερχεται η “Μπιάνκα” με ισχυρές βροχές

Η πρόβλεψη από τον Μιχάλη Σιούτα:

Αλλαγή του καιρού από σήμερα το απόγευμα με συννεφιά, βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Την Κυριακή βροχές σ’ όλη τη χώρα, ισχυρότερες βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Το Σάββατο στο Ιόνιο Νοτιάδες, στο Αιγαίο Ανατολικοί 5-7 Μποφόρ, την Κυριακή Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -6 έως 15, στη δυτική, τη νότια χώρα και τα νησιά από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα από το απόγευμα συννεφιά με βροχές το βράδυ πιθανές καταιγίδες. Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες, το βράδυ χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι το Σάββατο Νοτιάδες ισχυροί 5-7 Μποφόρ, την Κυριακή Βορειοανατολικοί ισχυροί 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση