Ολονύχτιες μάχες στο Κίεβο – Κρίσιμες ώρες στη Μαριούπολη

Ολονύχτιες μάχες στο Κίεβο – Κρίσιμες ώρες στη Μαριούπολη

Μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τον ρωσικό στρατό να πλήττει κτίρια εντός της Μαριούπολης. Το MEGA και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαραμίδης, βρίσκονται στη Μαριούπολη και μεταδίδουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Μια ανάσα από την κατάληψη του Κιέβου βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις κι ενώ επιχειρούν ταυτόχρονα σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα στο έδαφος της Ουκρανίας.

Η νύχτα που πέρασε ηταν δραματική, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην πρωτεύουσα. Εκτεταμένες είναι οι αναφορές για πυρά και εκρήξεις πυροβολικού που έχουν έρθει από τα ανατολικά, δυτικά και νότια της πόλης.

Το MEGA και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαραμίδης βρίσκονται στη Μαριούπολη
Η Μαριούπολη έζησε άλλη μία κρίσιμη νύχτα. Η κατάσταση είναι δύσκολη και υπάρχουν αναφορές ότι οβίδες έχουν πλήξει κτίρια εντός της Μαριούπολης.

«Επιπλέον, εχει δοθεί εντολή να ενισχυθούν οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού στη Μελιτούπολη, η οποία ήταν το σημείο ανάσχεσης της επελασης του ρωσικού στρατού, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί εάν θα αποκλειστεί και από θαλάσσης, μέσω ναυτικής απόβασης», τόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαραμίδης που βρίσκεται στη Μαριούπολη στο «MEGA Σαββατοκύριακο»

Αφήστε μια απάντηση