Οργή Ζαβέρκου για τους κυβόλιθους του Νέου Πάρκου: ” Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για αυτό το αίσχος”

Οργή Ζαβέρκου για τους κυβόλιθους του Νέου Πάρκου: ” Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για αυτό το αίσχος”

Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του BestCity.gr για τους κυβόλιθους του Νέου Πάρκου της Επανομής, οι οποίοι εγκυμονούν κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα πεζών και όχι μόνο. Στο θέμα παρενέβη με μακροσκελέστατο σχόλιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Ζαβέρκος:

“H απόλυτη ξεφτίλα του συγκεκριμένου υποτιθέμενου πεζόδρομου, που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από την τσέπη των δημοτών. Έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα από μικρά παιδάκια από κορίτσια και γυναίκες με μπότες, τακούνια κλπ καθώς και από μητέρες και γονείς που περνάνε τα μωρά τους με καροτσάκι, έχει φύγει ακόμα και ρόδα από αναπηρικό αμαξίδιο και φυσικά ζημιές σε αρκετά αμάξια που κινούνται κάθε μέρα.

Επίσης σε έξι άτομα που γνωρίζω προσωπικά έχουν γυρίσει τα πόδια τους και έχουν πέσει κάτω με αποτέλεσμα οι τέσσερις περιπτώσεις να καταλήξουν στο κέντρο υγείας Μηχανιώνας και στο νοσοκομείο του Αγίου Παύλου με κακώσεις στους αστραγάλους και στα πόδια. Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή αυτών που έκαναν το συγκεκριμένο “υποτιθέμενο έργο” ανάπλασης πεζόδρομου και φυσικά της Επιτροπής παραλαβής που το παρέλαβε από τον εργολάβο.

Ως αιρετός δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού έχω αναλάβει μαζί με φίλο μου δικηγόρο και Δημότες της Επανομής, μάζεμα εκατοντάδων υπογραφών όπου θα σταλούν στον Δήμαρχο στην αρμόδια Αντιδημαρχία καθώς και στον εισαγγελέα όπου θα υποβληθεί καταγγελία και μήνυση κατά παντός υπευθύνου για αυτό το αίσχος που έγινε και παραδόθηκε στούς Δημότες της Επανομής για να αποδοθούν ευθύνες καταλογισμού και να τιμωρηθούν αυστηρά όλοι όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο έκτρωμα σε αυτό το πλακόστρωτο αίσχος που έγινε και είναι δημόσιος κίνδυνος για τούς εκατοντάδες χιλιάδες Δημότες που περπατούν και κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση.

Έχουμε κάνει φυσικά ερώτηση αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εδώ και μήνες για το συγκεκριμένο, αλλά οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν επιεικώς απαράδεκτες χωρίς να μας δίνουν πειστικές απαντήσεις και χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός από αυτούς που έκαναν την μελέτη (πρώην δημοτική αρχή-διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού), εκτέλεσαν το “συγκεκριμένο έργο” και την επιτροπή παραλαβής που έχει και την μέγιστη ευθύνη αυτού του εκτρώματος??? Και να μην ξεχνιόμαστε σε δύο μήνες έχουμε τα ΑΡΓΥΡΙΑ και εκδηλώσεις στο συγκεκριμένο πεζόδρομο του Νέου πάρκου της Επανομής, εκεί να δείτε τι έχει να γίνει και πόσοι Δημότες θα πέσουν “θύματα” του συγκεκριμένου έργου”

Αφήστε μια απάντηση