Μηχανιώνα-συμπλοκή ανηλίκων: “Τον χτυπούσε με τη ζώνη στο πρόσωπο”

Μηχανιώνα-συμπλοκή ανηλίκων: “Τον χτυπούσε με τη ζώνη στο πρόσωπο”

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που μας μεταφέρονται σχετικά με τη συμπλοκή ανηλίκων που έγινε την περασμένη Παρασκευή, επί της οδού Πολυτεχνείου, στη Μηχανιώνα και η οποία (συμπλοκή) είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά ενός 17χρονου στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Το BestCity.gr, έψαξε το θέμα, μίλησε με παιδιά, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού και σκιαγραφεί το προφίλ του δράστη ο οποίος ηγούνταν της παρέας των ανηλίκων που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τελευταίων μηνών, στη Μηχανιώνα.

Πρόκειται για έναν 16χρονο αλβανικής καταγωγής (μεγαλωμένο στην Ελλάδα) με ιστορικό παραβατικότητας. Ο συγκεκριμένος, ήταν αυτός που έστειλε τον 17χρονο στο νοσοκομείο καθώς “έβγαλε την ζώνη του και τον βαρούσε με αυτήν στο πρόσωπο”, όπως εξηγεί ανήλικος που ήταν μπροστά στο σκηνικό του τρόμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 16χρονος συμπεριφέρθηκε κατ΄ αυτόν τον τρόπο, έχοντας “πλούσια δράση” κατά το παρελθόν, εξαιτίας της οποίας έχει συλληφθεί ξανά. Είναι μια δύσκολη περίπτωση ενός νεαρού ο οποίος έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι του…

“Μακάρι να τιμωρηθεί για να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα, χωρίς να φοβόμαστε”, μας είπε άλλος ανήλικος στην πλατεία της Μηχανιώνας.

Αφήστε μια απάντηση