Μήνυμα Καραγιαννίδη: ” Όσο και να χτυπάνε εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, όπως ξεκινήσαμε”

Μήνυμα Καραγιαννίδη: ” Όσο και να χτυπάνε εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, όπως ξεκινήσαμε”

Μήνυμα με αφορμή φήμες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες οι “Ελεύθεροι Ξανά” θα “απορρροφηθούν” από την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, έστειλε, μέσω γραπτής ανακοίνωσής του, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος και συντοπίτης μας, Νίκος Καραγιαννίδης.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, συμπολίτες μου,

Τις τελευταίες ώρες το κίνημα μας δέχεται ένα πικρό “χτύπημα” από κάποιους ανθρώπους που δεν σχετίζονται με το κίνημα.

Προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τις καταστάσεις και τις θέσεις του κινήματος. Έχουμε ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν και τώρα και μετέπειτα ότι είμαστε ένα κίνημα σοβαρό, ανεξάρτητο και οι άνθρωποι που συμμετέχουμε ενεργά μέσα στο κίνημα είμαστε καθαροί, τίμιοι άνθρωποι που δεν έχουμε σχέση με την πολιτική. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την Ελλάδα μας με γνώμονα την ελευθερία και την σοβαρότητα που μας αρμόζει!

Ο εμπνευστής μας, ο επικεφαλής μας, ο αγαπητός μας Πρόεδρος του κινήματος κ. Φαιδων Βοβολης είναι ένας άνθρωπος τίμιος και σοβαρός. Δεν ασχολήθηκε με την πολιτική για το ατομικό του συμφέρον ασχολήθηκε με την πολιτική για τον άνθρωπο για τις αξίες του ανθρώπου που δυστυχώς άλλοι έχουν ξεχάσει. Όσο πόλεμο και εάν δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Πρόεδρος μας και το κίνημα μας, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι λένε συκοφαντίες χωρίς τεκμηριωμένες απαντήσεις και ότι όλα αυτά είναι ανοησίες για να διασπείρουν το κίνημα μας το μόνο κίνημα εξωκοινοβουλευτικό που κάνει σωστή αντιπολίτευση.

Όσο και να χτυπάνε εμείς συνεχίζουμε δυναμικά όπως ξεκινήσαμε. Το κίνημα μας, αυξάνεται ραγδαία και αυτό θα φανεί στην ημέρα των εκλογών. Το μόνο που θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο είναι να μας δυναμώσουν περισσότερο. Ερχόμαστε να το καταλάβουν σύντομα γιατί η νίκη είναι δεδομένη.

Πρόεδρε μου, είμαστε δίπλα σου μέχρι τέλους!”.

Στο μεταξύ την δικαστική οδό (για διασπορά ψευδών ειδήσεων) φαίνεται να επιλέγει ο Φαίδων Βόβολης, εναντίον συγκεκριμένου διαδικτυακού καναλιού που έβγαλε την “είδηση” περί συμφωνίας Βόβολη-Βελόπουλου, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση