Με νέο προπονητή θα έρθει στη Μηχανιώνα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Με νέο προπονητή θα έρθει στη Μηχανιώνα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο οποίος έρχεται στη Μηχανιώνα την προσεχή Κυριακή, εξελίξεις οι οποίες σχετίζονται με το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σάκης Παγγούρας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του ΠΑΟΚ, με τις δυο πλευρές να χωρίζουν πρόωρα καθώς η συνεργασια κράτησε λιγότερο από έναν μήνα..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Χρήστος Ζαρογιάννης θα είναι ο ανθρωπος με τον οποίο θα πορευτεί απο εδώ και πέρα η ομάδα της Ημαθίας.

Ο Ραφαήλ Μπαντής αναμένεται να είναι ο βοηθός του νεαρού τεχνικού στην προσπάθεια που θα γίνει ώστε να η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να κρατηθεί στην Γ’Εθνική.

Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον έμπειρο τεχνικό για την προσφορά του, αναφέροντας τα εξής:

”O ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κ.Σάκη Παγγούρα, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά. Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον κ. Παγγούρα, ως άνθρωπο και ως προπονητή.Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Από την πλευρά του τo δικό του “αντίο” στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είπε με ανακοίνωσή του ο Σάκης Παγγούρας, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Aναλυτικά αναφέρει:

”Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. Κυριάκο Μπουκλά κ Αντιπρόεδρο Κ.Κίτσα Κωνσταντίνο που έκαναν δεκτή την παραίτηση μου.τον Αρχηγό κ. Γιώργο Μπουκλά και Αλέκο Μπουκλά τον Γιάννη Κίτσα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές για τον ένα μήνα συνεργασίας μας. Η απόφαση είναι καθαρά δικιά μου χωρίς η διοίκηση να μου φέρει κάποιο πρόβλημα .Και φυσικά θα ήταν παράληψη να μην αναφερθώ στην τεράστια προσπάθεια του Κώστα Θεοδώρου κ Παναγιώτη Παντζερίδη για την επάνδρωση της ομάδος. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους κ εκπλήρωση των στόχων που είχαμε θέσει.”

Αφήστε μια απάντηση