Ερχονται βροχές Παρασκευή και Σάββατο

Ερχονται βροχές Παρασκευή και Σάββατο

Ισχυρές βροχές έρχονται αύριο και μεθαύριο.

Διαβάστε τηνπρόβλεψη από τον συντοπίτη μας μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Παρασκευή, 23-4-2021

Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία, με αυξημένη αφρικανική σκόνη στη νότια και ανατολική χώρα. Οι βροχές θα συνεχισθούν και τη νύχτα προς το Σάββατο. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά.

Άνεμοι, Νοτιοανατολικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από 2 έως 19, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 7 έως 23, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 11 έως 20, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με τοπικές βροχές, θα συνεχισθούν και τη νύχτα προς το Σάββατο. Άνεμοι ασθενείς και θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, αυξημένη συννεφιά το απόγευμα. Άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

Σάββατο του Λαζάρου, 24-4-2021

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Ισχυρά φαινόμενα είναι πιθανά στη βόρεια και κεντρική χώρα. Αυξημένη αφρικανική σκόνη στη νότια και ανατολική χώρα. Οι άνεμοι Ανατολικοί, σταδιακά θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή των Βαΐων, 25-4-2021

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στη δυτική Ελλάδα, διατηρείται η συννεφιά με βροχές έως το απόγευμα στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο τοπικά 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αφήστε μια απάντηση