Καραγιαννίδης: “Πολιτική μπλόφα η τακτική Μητσοτάκη; Μήπως τελικά η κυβέρνησή του μας κοροϊδεύει;”

Καραγιαννίδης: “Πολιτική μπλόφα η τακτική Μητσοτάκη; Μήπως τελικά η κυβέρνησή του μας κοροϊδεύει;”

Παρέμβαση του υποψηφίου βουλευτή, Νίκου Καραγιαννίδη, στον τελευταίο “ελιγμό” του Πρωθυπουργού, περί προκήρυξης των εκλογών κανονικά στο τέλος της τετραετίας.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου με το Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” του Φαίδωνα Βόβολη:

“Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος με την αναφορά του από βήματος της Βουλής ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα βάζοντας «χειρόφρενο» σε μια προεκλογική εκστρατεία που προκλήθηκε εδώ και μήνες από τον ίδιο..

.. Αφού μόλις προχθές άφηνε ορθάνοιχτο το παράθυρο για πρόωρες εκλογές, ακόμη και τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Μήπως τελικά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μας κοροϊδεύει;

Μήπως φοβάται την ήττα που έρχεται σύντομα;

Μήπως αυτή η κίνηση υποκρύπτει μια πολιτική «μπλόφα» με σκοπό να φρενάρει την κατάσταση, επειδή το κίνημά μας αυξάνει την δυναμική του σ’ όλη τη χώρα;

Μήπως αυτό που θα κάνει εν τέλει ο κ. Μητσοτάκης, είναι να προκηρύξει τις πρόωρες εθνικές εκλογές στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εμφανιστεί στον ελληνικό λαό με την μορφή του “Σωτήρα”;

Μήπως έτσι φανερωθεί στον κόσμο ως πραγματικός “ηγέτης” προσπαθώντας να πείσει με την απόφασή του αυτή, ότι ναι μεν ήθελε να εξαντλήσει την τετραετία όμως, επειδή η κατάσταση χειροτερεύει, παίρνει το γενναίο ρίσκο να προκηρύξει τις πρόωρες εκλογές για το καλό όλων μας;

Το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις τακτικές, είναι να γελοιοποιεί την κυβέρνησή του η οποία βρίσκεται σε πλήρη αναστάτωση.

Από την μια η Ν.Δ. ετοιμάζει ψηφοδέλτια, από την άλλη βγαίνει σήμερα ο κ. Άδωνις και αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι βρισκόμαστε σε εκλογική περίοδο.

Τελικά ας αποφασίσουν και ας συνεννοηθούν μεταξύ τους για το τι ακριβώς θα λένε!

Εμείς ως κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδωνας Βόβολης» διακηρύττουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το πότε θα γίνουν οι εκλογές, είτε αυτές είναι πρόωρες είτε γίνουν στο τέλος της τετραετίας – ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ – για όποτε κι αν γίνουν!!

Περιοδεύουμε σε όλη την χώρα με τους Υποψηφίους μας να είναι σε άμεση Ετοιμότητα.

Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και τα προβλήματα τους, τους καταθέτουμε τις προτάσεις του κινήματος και τις λύσεις που προτείνουμε στα καίρια προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.. Να μείνουμε δίπλα στον Ελληνικό λαό και να τον βοηθήσουμε να σηκώσει ψηλά το κεφάλι, και να νιώσει επιτέλους την Ελευθερία που του αξίζει!!”

Αφήστε μια απάντηση