Εξελίξεις στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας: Εφυγε ο Δημητρακόπουλος, ανανέωσε ο Τσακιρίδης

Εξελίξεις στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας: Εφυγε ο Δημητρακόπουλος, ανανέωσε ο Τσακιρίδης

Ο σχηματισμός του ρόστερ της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει στον Ποσειδώνα με την ομάδα μετρά υπογραφές, αλλά και αποχωρήσεις.

Ο Μάριος Δημητρακόπουλος, μετά από 3 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Μηχανιώνα, αποχωρεί ψάχνοντας, πια, για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο έμπειρος χαφ, που έχει παίξει στην κατηγορία και με ΑΟ Καρδίας, Άρη Παλαιοχωρίου, Διγενή Λακκώματος και Εθνικό Ν. Αγιονερίου (και στη Δ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα Αρναίας), διατέλεσε στο γκρουπ των αρχηγών στους “ψαράδες”, έχοντας ενεργό ρόλο σε δυο πορείες πρωταθλητισμού (2η θέση την πρώτη του χρονιά, πρωτάθλημα τη δεύτερη και στην πορεία σωτηρίας στο φινάλε φέτος).

Αντίθετα, ο Χρήστος Τσακιρίδης συμφώνησε και θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα. Ηρθε την περσινή σεζόν και αποτέλεσε μια πολύ αξιόπιστη επιλογή για την επιθετική γραμμή. Είναι γεννημένος το 2002 και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ, όντας μέλος της Κ17, στην ΑΕ Πυλαίας και τον ΠΑΟΔ, ενώ πριν τον ερχομό του στους “Ψαράδες” αγωνιζόταν στην Κ19 του Αρη.

Αφήστε μια απάντηση