Η συνταγή του Σαββάτου: Κολοκυθάκια γεμιστά με βελούδινη μπεσαμέλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μία συνταγή ετοίμασε σήμερα η σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδου στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
8 τμχ στρογγυλά κολοκυθάκια μεγάλα
400γρ. κιμά ανάμεικτο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
4 σκελιδες σκόρδο
500γρ. ντομάτα κονκασέ
20 γρ. πελτέ ντομάτα
3 φύλλα δάφνης
Μπεσαμέλ:
1 λίτρο γάλα
80γρ γάλα
100γρ. αλέυρι
100γρ. γραβιέρα τριμμένη
1κ.γ. κοφτό μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες της Μαργαρίτα Νικολαΐδου και καλή σας όρεξη!
Δείτε την εκτέλεση: