Η προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια με Κύπρο & Β. Ιρλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια με Κύπρο & Β. Ιρλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωτάθλημα της Super League διακόπηκε και το ενδιαφέρον στρέφεται στην Εθνική ομάδα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία με στόχο τις δύο νίκες που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδωσε το σύνθημα μιλώντας στους διεθνείς στην πρώτη συγκέντρωσή τους.

«Σας έχω καλωσορίσει ήδη, κυρίως τους καινούργιους. Ας επιστρέψουμε σε αυτά που σας έλεγα και στο ξενοδοχείο. Το συναίσθημα που είχαμε στον Βόλο, όταν τελειώσαμε το παιχνίδι, ότι ήμασταν στην κορυφή».

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις είναι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 19χρονος στόπερ κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γιώργο Τζαβέλλα.

«Είναι ατυχές αυτό που συνέβη με τον Τζαβέλλα. Έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση πολύ γρήγορα. Παρακολουθώ τον Κουλιεράκη πολύ στενά. Μίλησα με τον προπονητή του όταν παρακολούθησα την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ήθελα να τον δω εδώ. Να πάρω μία ιδέα από τις ικανότητές του».

Η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί από την Κύπρο το Σάββατο στη Λευκωσία και θα υποδεχτεί τη Βόρεια Ιρλανδία την Τρίτη στη Ριζούπολη.

Θέματα διαιτησίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε και αποφάσισε να καλέσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις και να του θέσουν ερωτήσεις για θέματα που άπτονται της διαιτησίας.

Η διοργανώτρια αρχή καθόρισε και το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών.

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:30 στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ίδια μέρα τον Ατρόμητο στις 18:00, ενώ η ΑΕΚ θα εγκαινιάσει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 20.00 κόντρα στον Ιωνικό.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση