Εχασαν τον έλεγχο του σκάφους τους στο Αγγελοχώρι-Σωστική επιχείρηση από το Λιμενικό

Εχασαν τον έλεγχο του σκάφους τους στο Αγγελοχώρι-Σωστική επιχείρηση από το Λιμενικό

Αίσιο τέλος είχε ευτυχώς η περιπέτεια δύο ανδρών μέσα στη θάλασσα, καθώς έχασαν τον έλεγχο του σκάφους τους, στην περιοχή του Αγγελοχωρίου. Το σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο παρατήρησε ιδιώτης ο οποίος ενημέρωσε το Λιμενικό της Μηχανιώνας. Αμέσως υπήρξε σωστική επιχείρηση με θετικό αποτέλεσμα και τους δύο άνδρες να είναι καλά στην υγεία τους.

Η ενημέρωση από το Λιμενικό:

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας από ιδιώτη, για ακυβερνησία του υπό ιδιοκτησίας του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΛΑΓΙΟΣ” Λ.Θ. 6166 λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ιδιωτικό σκάφος ”ΣΩΣΤΙΚΟ 2” Σ.Θ. 2762, το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το ”ΛΑΓΙΟΣ” στο αλιευτικό καταφύγιο Αγγελοχωρίου, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, οι οποίοι κατά δήλωσή τους δε χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις”

*Φωτό αρχείου

Αφήστε μια απάντηση