Αμανατίδης: “Οι παίκτες μου γίνονται άντρες!”

Αμανατίδης: “Οι παίκτες μου γίνονται άντρες!”

Ο Ποσειδώνας πέρασε νικηφόρα χθες από το Στεφανοβίκειο και πλέον φιγουράρει σε θέση ανόδου στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ, όντας δεύτερος πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο προπονητής της ομάδας της Μηχανιώνας, Γιώργος Αμανατίδης, μίλησε τόσο για το χθεσινό διπλό, όσο και για το τελευταίο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης:

“Είχαμε αρκετό άγχος γι αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να το κερδίσουμε πάρα πολύ και αυτό φαινόταν και μέσα από τις κινήσεις των παικτών. Η νεανική ομάδα που έχουμε βγάζει σιγά-σιγά χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες μου γίνονται άντρες! Ηταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες και λόγω της ζέστης και ειδικά στις στατικές φασεις είχαμε προβλήματα”.

Και συνέχισε ο προπονητής του Ποσειδώνα: “Από ενα δικό μας λάθος δεχτήκαμε την ισοφάριση, αλλά το ευχάριστο είναι οτι δεν μείναμε εκεί, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι και αυτό το πετύχαμε! Συγχαρητήρια, λοιπόν, στα παιδιά!”

Οσο για τη συνέχεια; ” Τώρα έχουμε ένα δύσκολο τελευταίο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης η οποία είναι επίσης μια καλή ομάδα, διότι μιλάμε για ομάδες πρωταθλήτριες στους ομίλους τους. Εμείς όλη την εβδομάδα θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για αυτό το ματς, ζυγίζοντας τα συν και τα πλην. Αν είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, το έχω ξαναπεί πω αυτη η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανεναν”, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση