Εκτεθειμένος και αμετανόητος

Εκτεθειμένος και αμετανόητος

Αυτό που συμβαίνει με τον δήμαρχο Τσαμασλή και την αλλοπρόσαλλη στάση που κρατά σε μια σειρά ζωτικών ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο μας, ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Προτάσσει τον προσωπικό του εγωϊσμό, αρνείται να ακούσει το οτιδήποτε και εκτίθεται σε καθημερινή βάση, ακόμα και προς τους ίδιους τους συνεργάτες του.

Εχει, πλέον, σύσσωμη την αντιπολίτευση απέναντί του, πράγμα σπάνιο όταν μιλάμε για τοπικές κοινωνίες και δείχνει πως έχει αποφασίσει να τραβήξει τον δικό του άναρχο δρόμο, αδιαφορώντας για όλους και για όλα.

Πήγε κόντρα στη μείωση των δημοτικών τελών, πήγε κόντρα στην εκλογίκευση της οικονομικής πολιτικής της καθαριότητας (αρνούμενος να αξιοποιήσει τα μέσα που ο Δήμος Θερμαϊκού έχει την κατοχή του, επιλέγοντας τον ιδιώτη), αδιαφορεί για την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας βιοαποβλήτων στο Μεσημέρι, παρά το ότι όλοι του λένε πως κάτι τέτοιο θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του χωριού.

Κι όμως επιμένει… Εχει κάτσει στην καρέκλα του δημάρχου και δεν βλέπει μπροστά του! Δεν αφουγκράζεται την κοινωνία, δεν συγκινείται από τις μαζικές αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο, δεν δίνει δεκάρα για τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών (προχθές για άλλη μια φορά ο Ποταμός πνίγηκε στο βούρκο).
Μπορεί να μας εξηγήσει που το πάει;

Αφήστε μια απάντηση