“Διαμάχη” Καπλάνη-Μαντζάρη από τα παλιά…

“Διαμάχη” Καπλάνη-Μαντζάρη από τα παλιά…

“Διαμάχη” ξέσπασε στο διαδίκτυο ανάμεσα σε δύο παλιούς γνώριμους, άσπονδους φίλους και αντιπάλους. Η κουβέντα μεταξύ του Δημήτρη Καπλάνη και του πρώην δημάρχου, Αντώνη Μαντζάρη, ξεκίνησε από το ραντάρ της Περαίας και επεκτάθηκε…

Πάρτε μια γεύση:

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: “Κάναμε αγώνα να μη μπει το Ραντάρ. Προσφύγουμε στο ΣΤΕ , στη Βουλή στα ΜΜΕ στα οποία συμμετείχες με ανόητους λεονταρισμούς και εσύ. Όσον αφορά τον διάδρομο 10/28 κάναμε δύο μελέτες μια του ΕΜΠ(Κουμεντακης) και του ΑΠΘ(Παυλίδης) και προσφύγουμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, αλλά την ημέρα της εκδίκασης η διοίκηση του Δήμου μας μετά από εμάς κατέβασε τον δικηγόρο Δήμο Νικόπουλο κυριολεκτικά από το αεροπλάνο πειθαρχώντας στα κελεύσματα του ομοϊδεάτη σου υπουργού Γ. Σουφλιά. Ίσως εξαιτίας της άκριτης κριτικής που προσπαθούσες να μου ασκήσεις δεν κατάφερες να ανέβεις πέραν της αντιπολίτευσης !!”

ΚΑΠΛΑΝΗΣ: “Λυπάμαι πολύ αλλά αφού με προκαλείς θα απαντήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας σ όσα έγραψες ακολουθώντας την προσφιλή σου τακτική αντιμετώπισης της αλήθειας . Πάντα με βρισιές συκοφαντίες και ψέματα .
Ξεκινώντας θέλω να σου πω, πως ,αν ήμουν σαν κι εσάς κι έλεγα ΝΑΙ στον Σουφλια ( όπως έκανες εσύ στο ΠΑΣΟΚ ) για την ακύρωση των προσφυγών θα ήμουν δήμαρχος . Του είπα ΟΧΙ κι έτσι στήριξαν κι έβγαλαν άλλον δήμαρχο . Τους το είπα στο υπουργείο όταν με καλέσανε και κατέθεσα σχετικό φάκελο (ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣΝ.Δ.) .
Τώρα πάμε στα γεγονότα με ερωτήσεις.
Ψηφίσατε ναι η όχι στο δημοτικό συμβούλιο την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου του διαδρόμου 1028 ενώ προέβλεπε διαβρώσεις κι έτσι δώσατε το πράσινο φως ? (Και η δική σας παράταξη και οι υπόλοιπες ,με τον Ερμείδη να εκφράζει επιφυλάξεις και Καπλάνη και Ζαριάδη αρνητικούς ).
Θυμάσαι Αντώνη τι φορούσες στην περιοχή του ραντάρ όταν ήσουν κρυμμένος πίσω από τον Νίκο τον Μπαλάφα , όταν οι άλλοι τρώγαμε ξύλο και τι μου είπες όταν σε βρήκα και σου ζήτησα να παρέμβεις γιατί η αστυνομία έκανε συλλήψεις ? (φυσικά δεν έκανες καμία παρέμβαση κι απλά κρύφτηκες καλλίτερα )
Μπορείς να μας πεις ποιος ορίστηκε μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου στην υπόθεση του ραντάρ ? αν δεν το θυμάσαι ,εσύ φυσικά.
Ναι θέλοντας να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου κάνατε διάφορα,( ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΗ ΑΛΛΑΞΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) μεταξύ αυτών και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας , την οποία κάνατε αφού άρχισε το έργο κι έτσι εκδικάστηκε όταν το έργο τελείωσε. Σωστά?
Δεν μ αρέσει, όμως και δεν ανέχομαι προσβολές , ούτε από σένα, το καλό παιδί του ΠΑΣΟΚ, ούτε από κάτι μαϊντανούς, που όταν ήσουν δήμαρχος θέλανε να σε φάνε και τώρα σε λιβανίζουνε”

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: “Κάποτε κάνοντας αυτοκριτική αξιολόγησε ποια η προσφορά σου στον τόπο. Όσον αφορά εμένα με ικανοποιεί η αναγνώριση της προσφοράς μου όπως την εισπράττω από όλους ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης (Εσύ αποτελείς τη μοναδική εξαίρεση)”

ΚΑΠΛΑΝΗΣ: “Το να προσπαθείς να χρεώσεις σ άλλους τις ευθύνες σου σημαίνει δειλία !!!!!!!!!!Η προσφορά μου είναι γνωστή, είναι μεγάλη και προ πάντων ανιδιοτελής ( εσύ δεν μπορείς να πεις το ίδιο ) .
Ούτε ζήτησα ούτε πήρα κάτι. Με στεναχωράει το αποτέλεσμα κι γι αυτό γραφώ από το κακό στο χειρότερο.
Όσοι περάσατε από θέση διοίκησης έχετε την ευθύνη του αποτελέσματος .
Δυστυχώς τα αποτελέσματα στο τόπο μας δεν σας δικαιώνουν.
Όσο για την αποδοχή, μάλλον ξεχνάς πως και στις δυο αναμετρήσεις μας, κέρδισες με διαφορά ελάχιστη”.

Αφήστε μια απάντηση