Αρνηση παλαιμάχων Αρη για το φιλικό της Δευτέρας-Φεστερίδης: “Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική”

Αρνηση παλαιμάχων Αρη για το φιλικό της Δευτέρας-Φεστερίδης: “Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική”

Το χθεσινό πανό που τοποθέτησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα κάγκελα της Τούμπας (“αδέρφια κρατάτε γερά”), φαίνεται πως βάζει… μπουρλότο και στην διεξαγωγή του Δευτεριάτικου φιλικού τουρνουά παλαιμάχων στο Καυτανζόγλειο για τον Αλκη, μεταξύ Αρη, ΠΑΟΚ και Λέσχης Αστυνομικών.

Οι παλαίμαχοι του Αρη εξέδωσαν ανακοίνωση:

“Τό προγραμματισμένο τουρνουά κατά τής οπαδικής βίας,στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού,μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν τήν ανάρτηση κατέπεσε καί ο λόγος διεξαγωγής του!
Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, ειμαστε πολύ λυπημένοι,αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη,να περάσουμε ένα μήνυμα κατά τής οπαδικής βίας, αλλά καί να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης…ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη…και ότι η πολιτεία θα εκμεταλευθεί τήν ευκαιρία και θα πάρει όλα τά αναγκαία μέτρα γιά την εξάλειψη τής βίας!!!
Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η χθεσινή ανάρτηση, καί μας γυρίζει και πάλι πίσω!!!
Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια πρός αυτήν τήν κατεύθυνση.
Σε πρώτη φάση, θα πάμε όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην Βέροια, στο 40ήμερο μνημόσυνο τού Άλκη, για να τιμήσουμε την μνήμη του,αλλά καί να στηρίξουμε την οικογένεια, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό.
Και επίσης, θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελιδης, γιά να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Αλκη, καί την οικογένειά του.
Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά καί όλη την Ελλάδα!
Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο γιά τον ΑΡΗ!!”.

Από την πλευρά του ο διοργανωτής του αγώνα, πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Φεστερίδης, δήλωσε: ” Πράγματι, υπάρχουν, πλέον, αντιρρήσεις από την πλευρά του Αρη. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά και ελπίζουμε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρυτανεύσει η λογική και οι άνθρωποι του Αρη να αναθεωρήσουν την απόφασή τους”.

Αφήστε μια απάντηση