Το BestCity.gr ενοχλεί-Προσπάθεια… επικαιροποίησης στοιχείων για τα ΜΜΕ του Δήμου

Το BestCity.gr ενοχλεί-Προσπάθεια… επικαιροποίησης στοιχείων για τα ΜΜΕ του Δήμου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ειδοποίηση από την κ. Κωνσταντίνα Τάπρα (Γραφείο Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Θερμαϊκού), σύμφωνα με την οποία γίνεται μια προσπάθεια… επικαιροποίησης των στοιχείων των ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας:

“ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ
Γίνεται μία προσπάθεια επικαιροποίησης των στοιχείων επικοινωνίας των ΜΜΕ, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.
Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των Μέσων, όπου μπορεί να ενημερωθεί ο πολίτης, να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, press@thermaikos.gr.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε στο τηλ: 23923 30093

Για το Γραφείο Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων
Κωνσταντίνα Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων”.

Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε; Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η κίνηση αυτή δεν στοχεύει πουθενά αλλού παρά στο BestCity.gr το οποίο από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα του Θερμαϊκού, κάποιοι ψάχνουν και ψάχνονται…

Κι αυτό γιατί το BestCity.gr δεν γλείφει, δεν σαλιαρίζει, δεν πανηγυρίζει και δεν αποθεώνει κανέναν. Καταγράφει την επικαιρότητα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και όχι όπως κάποιοι ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία ποιων ΜΜΕ κύριοι της διοίκησης; Είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα ΜΜΕ που αναφέρονται στον Δημο Θερμαϊκού και θέλετε να τα… κατατάξετε για να μην τα χάσετε; Η μήπως αλλού στοχεύετε;

Πρακτικές τύπου Βόρειας Κορέας δεν έχουν καμιά θέση σε αυτό τον τόπο.

Σας καλούμε να συνέλθετε και να σταματήσετε τις αστειότητες…

Το BestCity.gr, δεν μπαίνει σε καλούπια. Θα καταγράφει τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου είτε το θέλετε, είτε όχι. Και είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας.

Αφήστε μια απάντηση