Μπάχαλο τα έκανε ο Τσαμασλής στο θέμα του Μεσημερίου

Μπάχαλο τα έκανε ο Τσαμασλής στο θέμα του Μεσημερίου

Πραγματικό μπάχαλο τα έκανε ο Γιώργος Τσαμασλής στο θέμα με την εγκατάσταση της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στο Μεσημέρι. Είναι γεγονός πως ο νυν δήμαρχος δεν περίμενε τις αντιδράσεις που θα προκύψουν και μάλιστα από την συντριπτική πλειοψηφία της αντιπολίτευσης στον Δήμο, αλλά και από τον απλό κόσμο, ειδικά στο Μεσημέρι, ο οποίος βλέπει την καταστροφή να έρχεται για το χωριό.

Ο κ. Τσαμασλής, με μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα, μήπως και σώσει ότι σώζεται, όμως μάλλον τα έκανε χειρότερα, παρά άμβλυνε τις αλγεινές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Το βέβαιο είναι πως οι κάτοικοι στο Μεσημέρι είναι στα κάγκελα, καθώς ουδέποτε περίμεναν μια τέτοια άσχημη περιβαλλοντική εξέλιξη για το χωριό τους και μάλιστα με «θύτη» έναν άνθρωπο που έλκει την καταγωγή του από εκεί, δηλαδή τον Γιώργο Τσαμασλή. Και αυτό είναι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη άσχημη εντύπωση, καθώς ο δήμαρχος δεν σκέφτηκε ούτε καν τους συγχωριανούς του, πολλοί εκ των οποίων είναι και συγγενείς του!

Το θέμα της ΜΕΒΑ στο Μεσημέρι δεν πρόκειται να κλείσει έτσι, ούτε να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός. Απαντες είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρι τέλους, ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να ανατραπούν τα σχέδια της διοίκησης και να σωθεί το Μεσημέρι από ένα πρωτοφανές περιβαλλοντικό φιάσκο…

Αφήστε μια απάντηση