Σπουδαία προσπάθεια, άξια συγχαρητηρίων!

Σπουδαία προσπάθεια, άξια συγχαρητηρίων!

Οι Φίλοι Φαναρίου-Natura Επανομής το είπαν και το έκαναν! Καθάρισαν, όσο μπορούσαν, τον βιότοπο στην περιοχή Ακρα Μπάρα, στα Πάλιουρα της Επανομής, σε μια σπουδαία εθελοντική προσπάθεια, άξια συγχαρητηρίων! Μάλιστα η δράση θα συνεχιστεί και το επόμενο Σάββατο, καθώς τα απορρίμματα ήταν πολλά και ο χρόνος λίγος.

Διαβάστε την ανάρτηση της Αγγελικής Κανούλα:

«Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι. Αν δηλαδή τα ζωα ή τα πτηνά μόλυναν το σπίτι μας, εκεί που ζούμε και αναπαραγόμαστε.
Εννοείται ότι θα τα εκτελούσαμε διχως δεύτερη σκέψη.
Η δράση στον οικισμό Παλιουρα Επανομής δεν τελείωσε, ο χρόνος και ο όγκος των απορριμμάτων δεν μας έφτασε, οπότε θα επαναληφθεί και το επόμενο Σάββατο.
Με αρχηγό τον Πάρης Πίνδης αυτή τη φορά ,ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, δώσαμε μια μικρή μάχη.
Η συμμετοχή μικρή αλλά δυναμική!
Ο Βασίλης Αθανασιάδης και η Δέσποινα Τσουργιάννη ανέλαβαν το δύσκολο έργο των ογκωδών, λαμαρινες αμιάντου και διάφορα άλλα μπάζα, great job guys!
Ο Ευάγγελος Μίχος σταθερή αξία από το Αγγελοχώρι, απέδειξε πως ο δήμος δεν έχει σύνορα.
Παναγιώτη Τροκάνα σε ευχαριστώ όχι μόνο για την υποστήριξη, αλλα και για την παρουσία σου.
Αοκνοι μαχητές από το #saveyourhood thessaloniki# Christina Drakopoulou Matzari Cristina και πολλοί άλλοι που δεν μπορώ να προσθέσω επειδή δεν είμαστε διαδικτυακως συνδεδεμένοι (Σοφία x 2 ,Jordan με το κορίτσι σου, Δημήτρης, sorry αν δεν αναφέρω κάποιον, επιφυλάσσομαι).
Το μεγάλο βραβείο πάει στον επτάχρονο Τρύφωνα που δεν λείπει από καμία δράση, σπουδαίοι γονείς, σπουδαία παιδιά!».

Αφήστε μια απάντηση