Απίστευτο! Δεν ανησυχεί ο Τσαμασλής για τη συρροή στην Ιχθυόσκαλα

Απίστευτο! Δεν ανησυχεί ο Τσαμασλής για τη συρροή στην Ιχθυόσκαλα

Την ώρα που η Μηχανιώνα είναι ανάστατη, την ώρα που πάρα πολλές οικογένειες, κυρίως εργαζομένων στην Ιχθυόσκαλα, ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό, την ώρα που οι γονείς ζητούν να κλείσουν τα σχολεία, ο δήμαρχος Τσαμασλής, δεν ανησυχεί και λέει πως κακώς συμβαίνουν ολ΄ αυτά!!

«Η ανησυχία υπάρχει στον κόσμο, αλλά κατά την άποψή μου κακώς, γιατί το ελέγχουμε το θέμα», λέει και αφήνει τους πάντες ξερούς…

Και συνεχίζει: «Στην ιχθυαγορά που ξεκίνησε το ζήτημα, ήταν ένα πραγματικό γεγονός το 10% όσων ελέγχθηκαν με τα τεστ βγήκαν θετικοί. Όμως αυτοί που βγήκαν θετικοί δεν είναι απαραίτητα και κάτοικοι της Μηχανιώνας ή του δήμου Θερμαϊκού. Είναι από την Ήπειρο τα Βαλκάνια και όλη την Κεντρική Μακεδονία» σημείωσε.

«Ξεφύγαμε, πράγματι. Πήγαμε 200% επάνω την προηγούμενη εβδομάδα. Στα σχολεία δεν έχουμε πρόβλημα», υπογράμμισε.
Από την μεριά του ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας είπε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι «είναι εδώ και μια εβδομάδα περίπου που τα κρούσματα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ ξεκινώντας από την ιχθυόσκαλα και έχουν ήδη κυριεύσει την τοπική κοινωνία».

«Τα σχολεία υπολειτουργούν τα μισά παιδιά δεν πάνε. Το αίτημά μας είναι για τουλάχιστον μια εβδομάδα με δέκα μέρες να λειτουργήσουν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση τα σχολεία.
Όλη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Να προλάβουμε την κατάσταση πριν μας πάρει από κάτω» σημείωσε.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αφήστε μια απάντηση